Leverans från Me&I

För ett litet tag sedan var jag på Me&I-party, och häromdagen kom paketet med kläderna hem. Me&I är ett klädmärke som mest säljer via homepartyn. Jag har länge velat gå på ett, tycker nämligen att deras kläder är väldigt mysiga. Så när en tjej från min gamla föräldragrupp bjöd in så tackade jag så klart ja. Sen är det ju svårt att inte köpa något. Det har blivit en del klädinköp på sistone, framförallt åt Claudia (Vincent växer ju så sällan ur sina kläder numera). Det får bli en shoppingfri månad i januari tror jag. Tänkte iaf visa upp vad paketet innehöll (samma kläder är på flera kort, ifall det ser förvirrande ut)...
Alla kläder är i stl 74/80 och vissa är väl stora fortfarande, bara bra. De rosa "yogapants"-byxorna är helt underbara, de kommer bli välanvända. Förutom Claudias kläder så köpte jag även ett par svarta velourbyxor med fickor åt Vincent (dessa: "velourpants with pockets") som är väldigt mysiga.

I början av året, kanske sista helgen i januari eller så - funderar jag på att hålla i ett eget Me&I-party. Bjuda hit säljaren och mina vänner som har barn. Känner du dig träffad så boka in det i kalendern! ;) Det är inget köptvång, och jag fixar fika. Så får man spana in och känna på den nya kollektionen som de släpper i januari.

Vi har för övrigt ett par velourhängslebrallor som jag tycker väldigt mycket om, som är Me&I. Jag köpte dem på Tradera när Vincent var i den ålder Claudia är nu, alltså halvåret ungefär. Här är dem på mina halvårsbarn (först Vimse och sedan Claudisen, fast det ser ni ju på håret om inte annat):

De är sååå mysiga! Det blev visst bara klädprat idag... =) Nu sitter jag och tittar på Grand Designs igen, ett av mina favvoprogram. Och sedan blir det Location Location Location, ett annat av dem. Nian är en trevlig kanal.

kommentarer
av: Sandra - mamma till Molly

Jag har bokat in och hoppas inget kommer ivägen! :D



Älskar Mops-kollektionen, sååå söta! :D



Men du, jag tror inte du klarar dig igenom hela januari utan att köpa något i klädesväg. Det är ju då rean är som störst! :D

2010-12-15 @ 22:29:34
URL: http://surrovich.blogg.se/
av: Sigrid

Om du inte bodde så långt bort skulle jag lätt komma, underbara kläder! De är verkligen olika, och det är häftigt hur lik sig Vincent är!

När man tittar på bilder från när Sixten är som Svante så är han extremt lik lillebror men inte särskilt lik sig själv :)

2010-12-15 @ 22:35:57
URL: http://sigrida.blogg.se/
av: Gammalmormor Maj-Britt

Hej Emma! Så söta kläder till Claudia och så gulliga barn ,roligt att se och jämföra när Vincent var lika gammal som Claudia nu! Tack för det jättegulliga julkortet som jag fick med posten idag! Vilken härlig bild på Vincent och Claudia som små tomtar, roligt att få!

Kramar till er alla fyra från Gammalmormor Maj-Britt!

Nu är det inte långt tills vi ses,det skall bli trevligt!

2010-12-15 @ 22:47:37
URL: http://www.sitamoia.se
av: Malin

Superfina kläder! Och dom hänglebyxorna är underbara!

2010-12-15 @ 22:57:57
URL: http://Www.mandarinklyfta.se
av: Emma H

Sandra: Aj då, tänkte inte på att januari är rea-månad, haha. Hm, jag får bedöma läget i januari och se om jag håller månaden köpfri eller skjuter det till februari. =)) Ja mopsarna är söta! Jag var lite sugen på byxorna med en mops på rumpan, men gillade inte riktigt färgen + att jag hittade andra brallor jag tyckte bättre om (yogapantsen är verkligen sååå mysiga!)



Sigrid: Det hade ju varit så trevligt om du kunnat komma! Attans. =) Ja jag tycker också Vincent är sig rätt lik. Har tyckt länge att han var väldigt olik sig som nyfödd men att han från ca 6 månader fick "sitt" utseende. Får se om Claudia kommer vara lik sig som hon är nu sedan, eller om hon förändras mycket.



Mormor: Jag tycker det är hur kul som helst att jämföra barnen i samma ålder! Fast det märks väl, jag gör det ju rätt ofta på bloggen bland annat. Ja nu ses vi väldigt snart, ska bli så trevligt så!



2010-12-15 @ 22:58:02
URL: http://sitamoia.blogg.se/
av: Emma H

Malin: Visst är de underbara! Ett av mina favoritplagg. =D

2010-12-15 @ 22:59:26
URL: http://sitamoia.blogg.se/
av: tokboll

Hej!



Jag såg ditt inlägg på min blogg! Visst är det fint med dessa rödhåriga små barn, din grabb verkar ha en riktigt kanonfin röd färg dessutom!



Me&I har jag köpt sen äldste sonen var omkring halvåret (hösten 06) och nu har jag även hunnit med att sälja kläderna själv ett par säsonger. Men nu inför 3e barnets ankomst tar jag en paus.



De där orange suragrodor hängslebyxorna har vi också och det är ett av favoritplaggen! Vad fin din dotter var i robodog tunikan! Och yogapantsen verkar helt kanon!



Fin blogg med många fina bilder!



Kram

2010-12-16 @ 20:57:27
URL: http://gbrosandmum.blogspot.com/

namn:
spara mig

mejl:


blogg:


kommentar:

trackback
RSS 2.0