På vår balkong

Även om vi bor mitt i stan, omringade av bilvägar, så är vissa bitar av utsikten riktigt vacker. Speciellt vinterdagar som den här...


Vi har fixat lite fågelmat också, så att Vincent (och vi andra) kan få talgoxar och blåmesar att spana på. Och en och annan skata. Vad ska man göra för att locka lite mer spännande fåglar? Vad äter sidensvansar, gulsparvar och havsörnar? Till exempel.

kommentarer
av: Icka

Vi har ett päronträd på tomten utanför vardagsrumsfönstret. Det hänger några päron kvar i det. Gissa om fåglarna älskar det!?

Vi ha även hängt upp fågelmat till dom.Hittills har vi fått besök av koltrastar, rödhake, talgoxe, skator, fiskmåseunge och en morgon stod det ett rådjur utanför.

Rasmus (storkatten) satt ute på trappen helt chockad! Gustav fattade nog inte vad det var för något men vi vuxna tyckte det var skitcoolt.

Det är bra för barnen att se lite djur tycker jag.

2010-12-04 @ 23:37:05
URL: http://blogg.olicka.se
av: Emma H

Häftigt med rådjur på tomten! Här är det mest utsikt mot ambulanser, ånglok (!), bärgningsbilar och snöskottande traktorer. Ifos rätt kul det också men lite mindre naturellt. =) Hade gärna sett koltrastar och rödhakar på vår balkong! Men de hittar nog inte hit...

2010-12-06 @ 22:40:14
URL: http://sitamoia.blogg.se/

namn:
spara mig

mejl:


blogg:


kommentar:

trackback
RSS 2.0