Suck och pust...


Han är på henne hela hela tiden. När hon väl sitter och leker nöjt för sig själv så ska han krama henne, knuffa henne, rulla över henne från rygg till mage eller tvärtom, ta saker från henne, kasta saker på henne. Det är ett ständigt passande. Inte nog med att båda barnen är krävande på sina egna sätt, tillsammans blir det mest bara värre just nu. Man blir ganska trött. Hoppas det vänder snart.

kommentarer
av: Elin "strumpan"

Oj oj vad jag känner igen! Skönt nog är Isabelle inne i en lugnare period just nu men det sätter nog fart igen kan jag tänka. Nu har dock Josefine börjat försvara sig ordentligt när hon blir sur, hon jagar efter Bella och biter henne. Inte helt önskvärt det heller, det vore hemskt om hon blev ett "bitbarn", men det vore nog bra för Isabelle att få lära sig en läxa...

2011-01-01 @ 01:02:20
av: Eva

Vad jag känner igen mig i vad du skriver. Här hemma har det varit ganska lugnt framtill nu. Oskar är på Alma hela tiden och när hon väl ställt sig upp är han där och puttar ner henne. Vilket ger vår viljestarka lilla tjej ett antal utbrott varje dag.

Hon utnyttjar dock det faktum att om hon vill ha uppmärksamhet och han är i närheten så kan hon bara lägga sig ner för att vi ska tro att han gjort något dumt.



Jag hoppas att det lugnar sig här hemma snart för det är riktigt jobbigt att passa hela tiden.

2011-01-01 @ 10:10:22
URL: http://taweret.blogg.se/

namn:
spara mig

mejl:


blogg:


kommentar:

trackback
RSS 2.0