Traditioner

Idag är det 5:e december, vilket är lika med Sinterklaas-firande! Pieter och barnen tar sig till oma och opa redan på förmiddagen (alldeles strax) medan jag och Annette först går en vända på julmarknaden vid Falu Gruva. Första gången utan barn sedan Vincent föddes. Det är visserligen lite mysigt att gå med barnen också, men man kan ju variera sig. Och att få strosa utan någon som hela tiden pockar på ens uppmärksamhet ska bli behagligt. Det är dessutom perfekt väder för en traditionell, mysig och otingeltanglig julmarknad - massor av snö och minus åtta grader. På eftermiddagen och kvällen blir det Sinterklaas för hela slanten. Rapport kommer! =)

Tills vidare, lite kort från häromdagen när jag och barnen sov över hos Annette och Lasse. Vincent övade inför lucia och gjorde luciatåg tillsammans med mormor, och Claudia hittade en myyyycket intressant leksak - min dators mobila bredbands-dong. Det blev bra gymnastik av det habegäret.

Nu håller Pieter på att klä på Vincent och Claudia har somnat i mitt knä efter påfyllnads-amningen, så nu är det dags att stänga ner datorn för idag. Medan ni väntar, här kommer lite kattbus:

Nu ska jag bylsa på den sovande Claudian sin overall och hoppas på att hon inte vaknar. Hon behöver sin skönhetssömn, unga damen.

kommentarer
av: Tova

Bilderna på Aries och Claudia är helt fantastiska. Den när han tuggar på hennes fot fick mig att gapskratta!

Kram

Kusinet

2010-12-05 @ 13:19:55
URL: http://smug-swede@blogspot.com
av: Theres

Vad sött! Roligt med fler högtider :)

2010-12-05 @ 16:39:28
URL: http://minbebis.com/blogg/mariatheres
av: Sigrid

Haha Claudia ser verkligen ut som att hon är helt förskräckt över att katten tvättar sig i rompen :D

2010-12-05 @ 22:21:52
URL: http://sigrida.blogg.se/
av: Emma H

Visst är de allt bra charmiga, Claudisen och Kattisen! =)) Kattfjanten tuggar ofta på barnen, och de luggas å andra sidan tillbaka. Tror det är nyttigt att växa upp med djur, både på antiallergifronten och för att lära sig lite djurvett. Hrm, nåja, jag kanske inte är den bästa i att lära dem det iofs. Brukar bli smått galen på den här katten...

2010-12-06 @ 22:38:56
URL: http://sitamoia.blogg.se/
av: Theres

Nej det känns lite konstigt men var tydligen inte helt ovanligt. Dumt!Ja det vore väldigt roligt att träffas! Jag ska försöka må lite bättre först bara. Jag säger till när det blir bättre :)Var ska ni fira jul?Kram kram

2010-12-07 @ 09:30:25
URL: http://minbebis.com/blogg/mariatheres
av: Lisa - mamma till Knut

Hihi vilken busig kisse :D Knut är inte alls så intresserad av våra tre katter =/ ibland när dom går förbi kan han lite halvt sträcka sig efter dom, men annars visar han inget intresse =/ men det lär ju komma! Han lär ju dra dom i svansen x antal gånger ;)

2010-12-07 @ 22:24:37
URL: http://mammatillknut.bloggplatsen.se/

namn:
spara mig

mejl:


blogg:


kommentar:

trackback
RSS 2.0