Gammalmormors kofta, dubbelmormor och två bebisar

Idag blir det bildinlägg!

Först lilltjejen i fina koftan som gammalmormor stickade åt sitt första barnbarnsbarn innan det ens var på väg. Det blev Vincent som fick den! Och nu är det Claudias tur. Passar perfekt. Här ligger hon och tar en tupplur på sängen. Bebishänder är för söta, de rycker till och rör sig ibland mitt i sömnen...



Vi får besök lite då och då av mor- och farföräldrar som vill hålla lite i lilla bebisen. Igår var det mormor som kikade förbi. Inte helt lätt alla gånger att ha två barnbarn att ta hand om, och mer livat lär det bli när minstingen också röjer runt. Fast vi håller tummarna för att hon blir en lugn pysseltjej. Lite omväxling från klättraren Vincent skulle vara heeelt okej.



Och så har jag fotat Claudia på samma sätt som jag fotade Vincent, och på samma dag! Båda bebisarna var 12 dagar gamla, iförda blöja och på fårskinnsfällen. Det känns både så nyss och som väldigt längesedan som Vincent var så här liten, vad konstig tiden är. Men en sak är säker - trots sömnbrist, blöjbyten och högljudda skrik - bebisar är allt bra ljuvliga... Vincent till vänster och Claudia till höger:


Sovdags igen, för länge sedan, som vanligt...

/Emma

kommentarer

namn:
spara mig

mejl:


blogg:


kommentar:

trackback
RSS 2.0