Hjälpreda i tvättstugan

Vincent vill alltid följa med ner till tvättstugan. Vi har en riktigt kanonbra tvättstuga som ligger i entréplanet. Den har fönster ut, är ljus och trevlig (om än lite liten kanske) och det finns tvättider nästan när som helst. Vi är inte så många som bor i trappuppgången, och dessutom gissar jag att många har egen maskin i lägenheten. Inte en enda arg eller ens småbutter lapp har jag stött på sedan vi flyttade hit för tre år sedan. Jag kan säga att det här är mil från den mörka och ständigt upptagna källartvättstuga vi hade till förra lägenheten. Dit gick jag inte själv många gånger, hu. Hur som helst, Vincent är numera värdsvan tvättare, och han vet var alla borstar och moppar finns och "hjälper" ofta till att feja. Nyckelbärare är han också, så klart.
Bara för att jag är glad att jag löst problemet med bilderna så kommer här lite bonus i form av... tada: mina barn. =))
Vincent är mycket koncentrerad vid tv:n, och Claudia har upptäckt hur roligt det kan vara att slå saker mot golv eller bord. Här dunkar hon en lila plastleksak (del av en tornbyggsats) i golvet gång på gång, och kollar däremellan in storebrors ansikte för eventuella reaktioner. Han är den stora idolen.
Hon blir allt mer rörlig. Undrar just när hon övergår från att rotera i olika ledder till att faktiskt ta sig framåt? Några gissningar? Det märks förresten att jag gillar rosa för tillfället, på båda barnen.

kommentarer
av: Gammalmormor Maj-Britt

lördagkväll den 13 nov! Vill bara tala om att det lycades denna gången också med att få med dina bilder som är så gulliga som vanligt och så söta dom är i sina fina kläder när ni är i kyrkan på lille Williams dop! Hälsningar och kramar från Göteborg och Gammalmormor! PS. I morgon är det Fars dag då blir det väl uppvaktning av Vincent och Claudia till pappa Pieter?

2010-11-13 @ 23:29:55
URL: http://sitamoia.blogg.se/
av: Sigrid

För Svant tog det nån vecka mellan att rotera och att hasa sig framåt, så innan hon är 6 mån iaf tror jag!

2010-11-14 @ 13:37:17
URL: http://sigrida.blogg.se/
av: Elin "strumpan" Strömblad

Ja det är inte långt kvar alls, det syns. Hon kryper nog inom en månad iallafall. Det är bra, då kan hon och Josefine busa runt när vi kommer till er :) .

Rosa är jättevackert!

2010-11-14 @ 17:30:40
av: Emma H

Sigrid: Oj, någon vecka bara! Ja rotera har hon gjort ett tag redan, så då borde hon ju kunna komma framåt snart. Får helt klart börja locka lite mer. =) Jag är rätt snabb med att ge henne leksaker hon vill ha för att hon inte ska bli sur, jag får sluta med det, hehe.Elin: Ja uj vad roligt det ska bli att se vad våra barn tycker om varandra! De stora har ju träffats en gång, men det var hundra år sedan (eller ja, ett i alla fall). Ni är inskrivna i familjekalendern på vår byrå! =)Mormor: Ja vi uppvaktade båda papporna (min och barnens) med lite presenter som vi fixade på stan under dagen! Vad kul att du kan se bilderna nu! Och visst var de allt bra söta, barnen i sina finkläder.

2010-11-15 @ 23:57:26
URL: http://sitamoia.blogg.se/

namn:
spara mig

mejl:


blogg:


kommentar:

trackback
RSS 2.0