Kvällshälsning från Claudia


kommentarer
av: Gammalmormor Maj-Britt

Hej Emma! Jag var tvungen att kolla in om det hade kommit någor nytt på din blogg innan det var dags att sova och sån tur jag hade det hade kommit nya bilder och sååå gulliga på lilla Claudia och den bilden på Vincent och Claudia är också så fin!

Nu önskar jag God natt och sov gott!

Kram till er alla fyra från Gammalmormor!

2010-11-16 @ 00:11:28
URL: http://sitamoia.blogg.se/
av: Josefin

Hej Emma!Jag fortsätter att följa din blogg! Och när jag läste idag och såg Claudias lilla åkbil så undrar jag vart ni köpt den? Spelar den ljud/musik? Tänkte att det kunde vara en passande julklapp till vår lilla Leonel som fyller 5 månader på nyårsafton!Vänliga Hälsningar Josefin

2010-11-16 @ 10:33:17
av: Emma H

Josefin: Roligt att du följer bloggen! =) Vi har faktiskt lånat/ärvt vår gåstol när Vincent var liten. Så jag vet inte var man köper dem, men de finns nog lite överallt skulle jag tro. Den har olika knappar som spelar olika melodier, och lite grejer att snurra på och tugga på. Perfekt framförallt för att Claudia kommer upp lite från golvet (tycker hon är roligt), plus att det finns lite att pyssla med.Mormor: Kramar till dig också!

2010-11-16 @ 20:23:04
URL: http://sitamoia.blogg.se/
av: Cissi

Helt galet söt är hon lilla Claudia :-) Vi har också en sån pusselmatta, mycket bra att leka på och Gustav plockar gärna bokstäver och smakar på, men han kan de inte... och inte Ida heller!Jag vill också att vi skulle bo närmare varandra, vad skoj det vore.


namn:
spara mig

mejl:


blogg:


kommentar:

trackback
RSS 2.0