Lydiga barn - olydiga barn

Idag fotade jag barnen i kläder de fick av Tara för ett litet tag sedan. Tara är en vän till min pappa, eller numera till hela familjen. Han bor i Indien och kommer hit en eller ett par gånger per år för att vara gästprofessor på Högskolan Dalarna. Och han har alltid med sig presenter. Så trevligt så. Den här gången fick barnen alltså kläder, och jag lovade fota dem och mejla över för att visa Taras fru som är den som brukar shoppa. Alltså, projekt fota-fina-barn. Inte helt lätt, som vanligt. Men jag fick ändå till rätt fina kort:
Å andra sidan så är rullen... jag menar minneskortet fullt av lite mer verklighetstrogna bilder:
De är rätt söta, mina två.

kommentarer
av: Sandra - mamma till Molly

Naaaw, så söt Claudis var på sista bilden ;) Gömde bort att ge dig inläggen men du få dem imorgon! :)

2010-11-24 @ 22:19:13
URL: http://surrovich.blogg.se/
av: gammalmormor Maj-Britt

torsdagkväll den 24 nov! Oj.så jättefina kläder på så jättesöta barn! Tänk att dom kunde köpa så att det passade så precis både på Claudia och Vincent.väldigt bra gjort!

Kram från Gammalmormor!

2010-11-24 @ 23:42:27
URL: http://sitamoia.blogg.se/
av: Sigrid

Vilken härlig färg på Vincents tröja! Och uppifrånbilden på Claudia är jättefin :)

2010-11-25 @ 12:25:30
URL: http://sigrida.blogg.se/
av: Emma H

Sandra: Haha, vi glömde det idag med! Skam den som ger sig. =))Mormor: Ja det var skickligt! Indier är ju rätt mycket mindre dessutom. Jag vet inte riktigt när Claudias klänning ska användas, men den är rätt häftig i sin ryschpyschighet.Sigrid: En riktig indierglittrig tröja. =) Jag gillar också färgen, passar på Vinnepinnen. Och tack, ja jag gillar uppifrånbilder! Vårt första julkort var Vincent fotad på det där sättet.

2010-11-25 @ 22:17:25
URL: http://sitamoia.blogg.se/
av: Lisa - mamma till Knut

Kan Claudia sitta helt av sig själv? Det kan inte Knut.. men i veckan har han lärt sig att om han vickar lite grann åt ett håll, så kan han balansera sig tillbaka. Men han har inte lärt sig att ta emot sig om han tippar mot sidan!Märks det att jag inte läst på länge? Hunnit kommentera tre gånger nu ;) har varit hur upptagen som helst, har inte ens hunnit blogga!

2010-11-29 @ 22:50:02
URL: http://mammatillknut.bloggplatsen.se/

namn:
spara mig

mejl:


blogg:


kommentar:

trackback
RSS 2.0