Räddningen stavas Småfolk

När jag hämtar Vincent efter en full-rulle-förmiddag på dagis så är han trött och hungrig, och inte så lite heller. Det är en omöjlighet att promenera hem utan att proppa i honom något ätbart samtidigt. Han bryter ihop redan innan vi hunnit halvvägs hem, oavsett hur mycket jag kämpar för att hålla hans tankar på olika trevliga saker. Men med en liten russinask, sedan en "sista ask" (han vet att jag brukar ha två med mig), en smoothie och en liten burk havrefras så hinner vi hem. Och han håller humöret uppe tillräckligt länge för att få av sig ytterkläderna och krypa ner i sängen för lunchvilan. Själva lunchen får ofta vänta tills han är utsövd.

En del av räddningen stavas Småfolk. De små russinaskarna är kanon, perfekt storlek! Så fort vi lämnar dagis ropar Vincent numera "Kan jag få småfolkrussin?!!" En smoothie på det som en perfekt orkesförlängare och vi är hemma. Därför vill jag och Vinnepinnen gärna vara testpiloter åt Småfolk, och få prova några av deras produkter gratis. Kika in här om du också är intresserad: Testpilot Semper Småfolk
Vincent slurpar glatt i sig fruktsmoothies, han som annars måste trugas för att några bitar äpple eller banan ska gå ner. Förutom det så gillar jag "No junk!"-grejen med Småfolks produkter. De är bara just det de utger sig för att vara, och innehåller varken tillsatt socker eller några aromer eller konserveringsmedel.

Räcker det med reklam för idag? Haha, okej. Men när det finns något man verkligen gillar så sprider man det gärna vidare. Nu tar vi kväll här hemma, jag är visst sist uppe som vanligt. Godnatt!

kommentarer

namn:
spara mig

mejl:


blogg:


kommentar:

trackback
RSS 2.0