Claudia i gåstolen och Vincent spanar på bilar

Dags för lite film! Fortfarande kommer filmerna från min mobil och inte från filmkameran, eftersom det är mycket enklare att lägga över mobilfilmerna till datorn och vidare till nätet. Kvalitén är alltså rätt kass, men det är roligt med rörligt ändå. Här är Claudia i gåstolen, och lite Vincent på ett hörn:


Vincent är ju totalt och galet bilintresserad. Han kan de flesta bilmärken och börjar gå ner på nivån "Renault Megane" och "Fiat femhundra". Här spanar han på bilar från sitt fönster:And a special treat for our dutch relatives - Vincent sings in dutch! Visan handlar om väderkvarnar, om någon undrar vad det är han egentligen pysslar med. =)


kommentarer
av: Sandra - mamma till Molly

Vincent och hans bilar :) Är det en Corvette han önskar sig när han blir 18 eller? ;)Tack för idag, det måste vi göra om snart! :)

2010-10-28 @ 22:19:21
URL: http://surrovich.blogg.se/
av: Emma H

Haha, ja Corvette eller Thunderbird kanske. =D Fast han har av någon anledning fått för sig att Vissa typer av skåpbilar är Corvetter, haha!Ja det var verkligen trevligt, tycker jag helt klart vi ska se till att göra igen!

2010-10-29 @ 14:08:16
URL: http://sitamoia.blogg.se/

namn:
spara mig

mejl:


blogg:


kommentar:

trackback
RSS 2.0