Bokstäver i tyg

Igår kväll hade jag pysselstuga efter att barnen somnat. Sydde ihop de två tygbokstäverna som jag klippte till i förrgår, och fyllde med kuddstoppning som jag köpte på Åhléns på väg hem från jobbet. De blev bra, och iii vad roligt det var!
Och för att visa storleken, Vincent som leker att duplohästen Raffe gömmer sig i Batman-grottan:Mot jobbet! Uj vad solen skiner. Härligt att åka cykel en dag som idag.

kommentarer
av: Malin

Blev ju jättefint!! :D

2011-04-28 @ 08:20:25
URL: http://mandarinklyfta.se
av: Malin

Blev ju jättefint!! :D

2011-04-28 @ 08:20:32
URL: http://mandarinklyfta.se
av: Lisa

Vilka fina bokstäver å vilken underbar blogg du har! :D

2011-04-28 @ 18:25:01
URL: http://lisoball.bloggplatsen.se
av: Sigrid

Jättefina ju!

2011-04-28 @ 19:32:52
URL: http://sigrida.blogg.se/
av: Elin

Men ååh så fina de blev, en sån skulle jag också kunna tänka mig att pyssla ihop :) Jag har redan sytt bokstäverna ALVA till Alvas rum, men de är lite mindre och står på en tavellist, jag gillar att dina var lite större och mer som en kudde. Tack för ditt långa svar med tips angående kosten, jag ska verkligen försöka att göra ett försök nu under våren. Angående Blafre så köpte jag burkarna på Room i Pubgallerian på drottninggatan, jag har inte så stor koll i stockholm så jag vet inte ifall det finns någon fler butik? De hade inte så jättemånga prylar därifrån men de som fanns var superfina och jag ville köpa typ allt :) Det som fanns var plåtburkar, påslakan, matlådor, flaskor, och presentpapper om jag minns rätt. Jag har inte beställt något från Blafre tidigare utan bara spanat och lagt till många saker på min mentala "det här ska jag köpa nån gång-lista" ;) Men jag vet att Busfröt.se har en del därifrån! Hoppas att ni får en trevlig kväll, kram Elin

2011-04-29 @ 20:57:14
URL: http://elinochalva.blogg.se/

namn:
spara mig

mejl:


blogg:


kommentar:

trackback
RSS 2.0