Det egna valet

Vincent fick på sin födelsedag en peng av sin gammalmormor så att han själv skulle kunna välja en present. Idag gick vi till leksaksaffären och Vincent gick stolt runt med sin peng och tittade på både det ena och det andra. När han hittade ett fiskespel så var saken klar. Han tog det under armen och tågade mot kassan. Sen ville han bara hem så att han kunde få börja fiska.



Det står "från fyra år" på förpackningen, och visst var fisket lite svårt för Vincent (inte helt lätt för mamman och pappan heller) men med tvåhandsfattning så drog han upp flera fiskar! Dessutom fick en bil bada och snurra runt i sjön, så klart.

Nu sover båda barnen, och jag sitter med obetalda räkningar som jag fortfarande inte hunnit öppna. Man fastnar så lätt i annat när det ligger räkningar på hög, men kanske dags att ta tag i dem nu då. Eftersom det är Pieter som är föräldraledig nu så blir det jag som får den stora högen, hå hå ja ja.

kommentarer
av: gammalmormor Maj-Britt

fredag den 29 april!

Så roligt Vincent att du nu har varit i leksaksaffären och valt ut den present du ville ha!

Hoppas att det nappar bra så att du får upp många fiskar!

En stor kram till dig och mamma och pappa och lilla Claudia från Gammalmormor i Göteborg!

En trevlig Valborg onskar jag också!

2011-04-29 @ 15:57:50
URL: http://sitamoia.blogg.se/
av: Lotta

Joline valde exakt samma fiskspel i höstas när hon skulle välja vad hon ville ha! Hon hade brutit nyckelbenet och skulle få välja något om hon var duktig hos doktorn.

Fiskspelet blir mycket enklare med batterier som är nästan slut :-)

2011-04-29 @ 20:17:17
av: Emma H

En trevlig Valborg till dig också mormor! Och Vincent var så glad och stolt över att få välja och betala alldeles själv i leksaksaffären, stort tack för det!



Lotta: Men stackars Joline, bryta nyckelbenet låter inte alls nå kul. =( Men lustigt att hon valde samma pryl. Hm, får slita på de där batterierna då. =)) Jag tänkte faktiskt att det borde finnas flera hastighetslägen på snurret, så att man fick välja sin svårighetsgrad.

2011-04-29 @ 20:40:14
URL: http://sitamoia.blogg.se/

namn:
spara mig

mejl:


blogg:


kommentar:

trackback
RSS 2.0