Liten och mindre

Vad hon var lik sig men ändå så olik, Claudia sju månader...

Nu är hon dubbelt så gammal och har som sitt största intresse att placera rätt sko på rätt fot. Nåde den som inte tar emot den sko hon kommer med. Och det händer sällan att man får fel sko av den här lilla ordningspolisen.

Det är skönt att ha fått ett barn som visar någon form av intresse för det här med påklädning. Vincent kunde inte bry sig mindre. Han kan gå till toaletten, dra ner byxor och kalsonger, och när han är klar på toa så strosar han runt med byxorna runt anklarna. Varför liksom?! Totalt ointresse. Claudia å andra sidan försöker åtminstone. Det hejar vi på allt vi kan.

kommentarer
av: Tova

haha, så söt. och fina bilder. älskar heldräkten på sista bilderna :)

2011-08-31 @ 10:18:19
URL: http://trasslet.se
av: Eva

Så är det här hemma med. Alma försöker men Oskar är mest ointresserad. Vi kan ibland få honom att ta på sig en tröja men sen är det stopp.

2011-08-31 @ 14:07:13
URL: http://taweret.blogg.se/
av: Sigrid

Här är det precis likadant! Sixten klär fortfarande inte på sig själv (fast han vill helst ha kläder på sig) medan svante har hjälp till med armarna osv sen han var väldigt väldigt liten. Nu försöker han sätta på strumpor och byxor och tröjor och även om det aldrig går särskilt bra så finns intresset åtminstone!

2011-09-03 @ 13:41:25
URL: http://sigrida.blogg.se/

namn:
spara mig

mejl:


blogg:


kommentar:

trackback
RSS 2.0