Molo lurvfleece

En favorit i klädväg har det senaste året varit Vincents lurvfleece från Molo som han fick förra året. Nu har också Claudia fått sig en, en begagnad men åh så fin.


Lite varm just nu (som tur är) men de kommer vara så fina ihop i höst. =) Här är Vinnepinnen från i februari, när det fortfarande var kyligt nog för hans mysiga lurv...

Vincents har jag köpt hos Spillevinken, och Claudia från en privatperson via Facebook. Det har dykt upp specialgrupper för att köpa och sälja olika märkesbarnkläder. Bra, för att det är begagnat. Men lite farligt ändå för plånboken.

Jag minns att jag gick och klämde på lurvfleecear i en affär i Fjällbacka redan Vincents första sommar. Tyckte de var så fina men alldeles för dyra. Uppenbarligen har min smärttröskel vad gäller priset för ett barnklädesplagg höjts en bit sedan dess.

kommentarer
av: Lisa Arvidsson

Min Leo hade faktiskt två stycken liknade tröjor/jackor i vintras, men dem hade jag hitta på Maxi. :) Lite billigare när de är pyttesmå å växer fort. I höst lutar det dock åt äkta vara till bägge barnen då de är underbart fina. :D

2011-08-03 @ 22:50:44
URL: http://lisoball.bloggplatsen.se
av: Gammalmormor Naj-Britt

Hej Vincent och Claudia! Så fiiina ni kommer att bli till hösten när det blir lite kallt och ni kan ha era härliga jackor på er!

En stor kram från Gammalmormor!

2011-08-04 @ 11:26:26
URL: http://sitamoia.blogg.se/

namn:
spara mig

mejl:


blogg:


kommentar:

trackback
RSS 2.0