Pottpriset

Det går liksom rätt så okej med toaletträningen här hemma. Vincent har varit utan blöja i ca två veckor nu, fast han har blöja på natten. Det är ett evigt tjat från vår sida, men det händer också ganska ofta att han säger till själv. Då brukar det vara bråttom, om det inte redan är för sent.

I förrgår morse imponerade han riktigt stort. Han och Claudia var uppe och stökade runt själva innan jag och Pieter orkat ur sängen ens. Så hör jag skrap från toaletten. Det visar sig att Vincent själv gått dit, dragit ner pyamasbyxor och blöja och satt sig och kissat. Åh vad jag blev stolt och glad!

Vincent får ett klistermärke för varje lyckat toa/pottbesök. I helgen fyllde han upp sitt klistermärkeshus och fick sig det utlovade leksaksafffärsbesöket. Pieter hade nog tänkt sig något mindre som belöning, men jag föll för Vincents val. Så vi kom hem med en dinosauriebilbana, och en minst sagt lycklig son.


Nu fortsätter vi och redan sitter ett nytt pappersark på toadörren, den här gången med ballonger att klistra märken på. Än är vi långt från en blöjfri son, men eftersom han ändå lyckas gång på gång och visar framsteg så kommer vi inte ge upp den här gången. Så, fortsatt tjat, applåder och klistermärken och mutor. Bye bye blöjbak!

kommentarer
av: linda

vad duktig han är! och vilket bra system :) hoppas det fortsätter lika bra.

2011-08-03 @ 14:14:48
URL: http://lindae.se/blogg/smallfeet/
av: Linda

Haha, älskar Claudia's sko-leksaker. Lika kreativ som mamma Emma =)Fint motivationssätt <3 och Fin bilbana.

2011-08-03 @ 17:43:17
av: Lisa - mamma till Knut

Men duktiga killen! :D haha jag förstår att det kanske inte var i den (pris)storleken som ni tänkt er att leksaken skulle vara ;D

2011-08-03 @ 21:54:18
URL: http://mammatillknut.bloggplatsen.se
av: Lisa Arvidsson

Så duktiga ni är allihopa! HEJA! :D (klart han skulle ha en bilbana!) :)

2011-08-03 @ 22:54:14
URL: http://lisoball.bloggplatsen.se
av: Cissi

Funkar det med bajseriet också? Han är duktig minsann, Vincent!

2011-08-04 @ 14:40:41
URL: http://varldenssotasteida.wordpress.com/

namn:
spara mig

mejl:


blogg:


kommentar:

trackback
RSS 2.0