Sinterklaas avond hos oma & opa

Så, i söndags (egentligen en dag för tidigt) avslutades Sint Nikolaas-tiden med den stora paketkvällen. Tänk att det blir en så stor hög varje gång trots att man tycker att man inte alls överdriver paketen.

Fast samtidigt var det en väldigt lagom hög, för alla såg riktigt upprymda där ett tag när Sint och Piet hade bankat på dörren och kastat in pepernoten och ett brev om att de hade bråttom och att de lämnat några säckar nere vid gästrumsdörren. Vi kilade ner och kånkade upp alla säckarna och strödde ut de fina paketen över golvet, och satte igång.


Vi fick så fina saker allihop, så nu har vi att leka med ända till Julafton! Minst. =)) Pieter och barnen hade tur som var lediga på måndagen medan jag fick gå till jobbet. Barnen höll förresten ut genom hela paketöppnandet, nästan i alla fall. Claudia tröttnade lite på slutet, medan Vincent för första året faktiskt tyckte att varenda paket var spännande. Men vi har allt tur ändå, som har paketkvällarna i våra familjer med några veckors mellanrum. Det förlänger högtidssäsongen.

Jag hade förresten packat med finkläder åt barnen men det hanns aldrig med att byta om för dem (vi kom direkt från julmarknaden vid gruvan), så de hade på sig delar av sina julkorts-outfits (fotade på morgonen). Claudia fick i alla fall tofsar i håret för andra gången någonsin.

kommentarer

namn:
spara mig

mejl:


blogg:


kommentar:

trackback
RSS 2.0