Familjens klätterapa

Tja vad ska man säga, ränderna går aldrig ur. Han var överallt på alla möbler ett bra tag innan han började gå. Fönstret var tidigt en favoritplats. Han FÅR inte vara där, men han kan bara inte låta bli. Fast man skulle ju kunna skylla lite på hans mamma också, som går och hämtar kameran istället för att banna.

Det är ju dessutom så fint ljus där i fönstret. Barnaögon blir extra stora och klara och vackra. Nåja, några milda bannor fick han också. Fast jag tror inte han tog så allvarligt på dem. För det krävs det lite mer eftertryck, och det sparar jag åt verkliga no-nos.

kommentarer
av: Eva

Fina bilder, verkligen!

2011-02-15 @ 11:59:40
av: lovisa

Hej!

just nu har jag 2 tävlingar på bloggen!1. ta chansen att vinn ett tandblekningskit från easewhite, direktlänk till tävlingen;

http://lavitadilovisa.blogg.se/2011/february/vinn-ett-tandblekningskit-fran-easywhite.html#comment2. ta chansen att vinn en snygg bikini/monokini från fashionbox.se! direktlänk;

http://lavitadilovisa.blogg.se/2011/february/utkast-feb-2-2011.html#commentOm du inte är intresserad ber jag om ursäkt för kommentaren!:)

ha en fin dag!

2011-02-15 @ 12:28:34
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/

namn:
spara mig

mejl:


blogg:


kommentar:

trackback
RSS 2.0