Man köper en tröja

...i tron att den ska passa flickan. Fast om ett litet tag, så man tar i lite på storleken. Men så vill pojken prova tröjan, och den sitter som gjuten. Kanske att man har felbedömt storleken en aning. Eller så är vissa kläder helt enkelt kameleonter. De passar, länge.


Snygg är den oavsett vem den sitter på. Och kostade mig bara 64:- inkl frakt och allt. Ibland lyckas man reafynda så där alldeles speciellt lyckat.

kommentarer
av: Elin S

Jättefin! Vart fyndade du den? På oiidesign.se?

Josefine har snart kommit ifatt Isabelle i storlek! Vissa kläder i strl 86 kan Bellis fortfarande ha medans Josefine har strl 80 i byxor nu. Iof kan Josse ha strl 68 på bodysarna fortfarande. Hon har långa ben och kort kropp :).

Det känns ändå konstigt att man får ta fram vissa kläder till Josefine som man precis har lagt undan från Isabelle.

2011-02-07 @ 01:20:55
av: Emma H

Ja Oiidesign! De har sååå fina grejer, fast dyyyra. I vanliga fall. Glad när det går att göra fynd. Annat får man sitta och dregla över bara, haha.Det är lustigt att de liksom växer ifatt varandra. Kan tänka mig att det känns konstigt att plocka fram det du precis plockat undan! Vi är inte riktigt där än, det är en låda emellan. Men det går ju fort för den lilla så det dröjer nog inte. Vincent har också långa ben så där dröjer det nog lite längre, men tröjor handlar så mycket om längden. Kan ju variera rätt mycket inom samma storlek.

2011-02-15 @ 15:40:09
URL: http://sitamoia.blogg.se/

namn:
spara mig

mejl:


blogg:


kommentar:

trackback
RSS 2.0