Ännu ett "första gången" avprickat!

Ikväll var Pieter iväg och repade medan jag och barnen lekte slut på oss bland mängder av duplo och diverse utspridda bilar och bebisleksaker inne på Vincents rum. Medan storebror byggde biltorn, crashade garage och spelade upp scener ur "Bärgarns hejdlösa historier" för sig själv - fick Claudia syn på Aries vilket gav henne motivationen att dra sig hela vägen upp till stående mot Vincents säng. Det går undan när hon väl bestämt sig för att bemästra något. Återstår att se när krypgungandet blir till kryptag. Spänningen stiger.


27 januari alltså, noterar du det Aries? (som om katter skulle bry sig)

En sista grej innan jag stänger ner datorn för idag, för att förhoppningsvis ägna helgen helhjärtat åt annat än datorer - Kika in hos min finska favoritmammabloggare Eva! Hon har just fött en liten kille, tredje barnet i syskonskaran. Hög halt av nyfödingshormoner utlovas! www.kakkakaffe.com

kommentarer
av: Sandra - mamma till Molly

Heja Claudis! :D Bra att ni sänkt spjälsängen nu ;) Har ni sänkt ända ner eller har ni så man kan sänka typ mitt emellan? Vi kunde ha den mitt emellan men vågade inte ta det för det såg läskigt ut när hon ställde sig upp så det fick bli längst ner.

Var och badade igår och Molly försökte ställa sig upp i vattnet flera gånger vilket resulterade i en hel del kallsupar ;)

2011-01-28 @ 00:21:00
URL: http://surrovich.blogg.se/
av: Emma H

Vi har den i mellanläget. Claudia har ju bara ställt sig upp några enstaka gånger än och det är ingen risk att hon börjar klättra än. Skönt det, för man får ju ont i ryggen av att lyfta nio kilo upp och ner ur en spjälsäng. =))

2011-01-29 @ 20:47:50
URL: http://sitamoia.blogg.se/
av: Eva

Vad duktig hon. Tjejer verkar vara lite envisare än killar det gäller i alla fall på våra små.Vad jobbigt att hon vaknar på nätterna det slipper ju vi för det mesta, en gång i veckan kanske Alma vaknar på natten men då hjälper inget annat än mat. Borde väl ta den kampen snart men ids inte när det är så sällan. Samt att vi oftast kan säga när hon lägger sig att i natt kommer hon att vakna. Oskar vaknar aldrig om natten om inget är fel eller att han kissar igenom, vilket är sällsynt.

2011-01-29 @ 22:02:56
URL: http://taweret.blogg.se/
av: Theres

Jaaa! Heja Claudia! :D

2011-02-02 @ 21:16:20
URL: http://minbebis.com/blogg/mariatheres
av: Emma H

Ja hon är igång nu, drar sig allt oftare upp till knästående, ibland upp till fötterna men än inte så ofta. Och hon rör sig allt smidigare, börjar bli bättre på att sätta sig och att gå från sittande till kryp/ål-läge. Skönt känns det att hon kan hantera sig själv bättre. Fortfarande inga "riktiga" krypsteg, men det skulle kunna ske när som helst. Får väl se om hon tänker krypa eller struntar i det, man vet ju aldrig med de små. =)

2011-02-04 @ 22:36:36
URL: http://sitamoia.blogg.se/

namn:
spara mig

mejl:


blogg:


kommentar:

trackback
RSS 2.0