En namnsdag passerar förbi

Hade tänkt fira lite, kanske gå på café och äta semla. Fast det blev inte så mycket firande alls tyvärr. Som tur är är han så liten än att han inte riktigt vet vad en namnsdag är. Namnsdagsbarnet alltså, Vincent! Nu har klockan passerat tolv, men idag (dvs 22/1) hade han sin egen dag. Bästa sonen! Han blev i alla fall glad när jag sa "grattis på namnsdagen" och berättade att det var hans egna dag idag. Såg så där milt lycklig ut. Söta!
De stora bilderna är från idag, och den lilla från augusti - bara för att visa hur tröjan ser ut med hela trycket "Vincent by mom & dad". Han fick den i ettårspresent och den passar fortfarande, snart treåring som han är. Vissa kläder är det inte klokt hur länge han kunnat ha!

Ikväll har vi titta på Avatar! Jag fick filmen i julklapp av min pappa. Har inte sett den tidigare, men jag gillade den verkligen! Perfekt lördagsunderhållning! Och lustigt hur mycket miljöerna påminde om Roger Deans målningar. Han har målat en rad skivomslag, åt bl a Yes. Uppenbarligen är det fler än jag och Pieter som tänkt tanken. Kolla in det här:

http://www.mkleyne.com/blog/inspirational/extraordinary+art+by+roger+dean

http://www.sci-fi-o-rama.com/2010/01/23/roger-dean-as-chosen-by/

http://io9.com/5426120/did-prog-rocks-greatest-artist-inspire-avatar-all-signs-point-to-yes/gallery/

Nej, sängen kallar. Imorgon är det söndag, ska försöka njuta ordentligt! Sedan börjar jobbveckan igen.


kommentarer
av: linda

vad märkligt att du inte ser menyerna? vad har du för webbläsare? hos mig ser det bra ut... de är till vänster som vanligt, bara att jag lagt in andra rubriker till dem.när det gäller ögonen och andra detaljer. var noga med att fokusen hamnar rätt! lås gärna punkterna i kameran där du vill ha fokus. jag ändrar dem hela tiden, beroende på vad jag fotar. extra viktigt om du använder 1,4! fotar du manuellt? om inte, så gör det!

sen använder jag unsharp mask i photoshop det sista jag gör innan jag publicerar. ca 150-200 med 0,2 pixlar. croppar också innan så att bloggen inte ändrar måttet, utan att det blir precis som jag vill ha det. använder du PS?kram!

2011-01-23 @ 12:59:52
URL: http://lindae.se/blogg/smallfeet/
av: Lisa - mamma till Knut

Ojj, här missades det visst att Vincent haft namnsdag! Grattis på namnsdagen i efterskott Vincent!! :D

2011-01-24 @ 14:59:01
URL: http://mammatillknut.bloggplatsen.se/

namn:
spara mig

mejl:


blogg:


kommentar:

trackback
RSS 2.0