För en lyckad bild...

Natten till idag petade Claudia in sitt lilla finger i mitt öga, eller ja hon slog snarare, med all kraft. Kunde inte riktigt öppna ögat i morse. Aj! Som tur är känns det rätt bra nu. Tur att ögon är så bra på att läka sig själva.

kommentarer
av: Eva

Visst är det roligt när man har en serie med ett stort antal bilder för att få till en bra =)Den där bilden är underbar.

2011-01-16 @ 22:49:26
URL: http://taweret.blogg.se/
av: Lisa - mamma till Knut

Ojj vilken fin bild :D man ser hur lika dom är på den bilden! :DKnut tackar! :D jo han har börjat få lite mera hår nu, det är ännu tunt och flyger omkring, men det är ju lite mera hår än tidigare iaf :) Claudias hår kommer snart oxå! :)Jag försöker träna iaf, och jag skulle helst vilja göra det två gånger i veckan! Men jag lockas av att stanna hemma på kvällen och mysa istället ganska ofta! Men som förra veckan tog jag ju mig iväg och tränade två gånger :DVar trist att hon sätter i halsen =/ Knut har blivit jätteduktig på att äta och äter nu både smörgåsar och frukt genom att plocka upp bitarna och sen trycka (inte sätta ;)) in dom i munnen :)Det låter som en riktigt skön jobbstart faktiskt! Jag ska vara mammaledig till sommaren, Andreas ska ta sin semester 5 veckor i början av sommaren och då är jag mammaledig. Sen så byter vi och jag tar min semester på 5 veckor (kanske mer) och han blir pappaledig och sen så kanske han är pappaledig hela hösten :)

2011-01-17 @ 07:46:42
URL: http://mammatillknut.bloggplatsen.se/
av: sara - mamma till wilda

Så sant så... Älskar dock båda bilderna =)

2011-01-18 @ 08:50:59
URL: http://saratilling.devote.se

namn:
spara mig

mejl:


blogg:


kommentar:

trackback
RSS 2.0