Måndagsbjudning

Igår jobbade Pieter kväll så jag bjöd in Claudias två tjejpolare Signe och Molly med tillhörande mammor (hihi) på middag. Vincent blev stora grabben i sällskapet. Jag lagade en uppskattad kycklinggryta med potatis, broccoli och cocosmjölk. Nåja, Vincent smakade knappt. Men jag tror det var lite för livat för att han skulle få matro. Mat är inte helt lätt för honom. Småtjejerna däremot mumsade glatt i sig (sin mixade variant). Och vi morsor åt rätt glatt vi med.
Tack för middagssällskapet! Det var väldigt uppskattat kan jag lova. Det är inte helt lätt att ta sig igenom en hel kväll ensam med två små. Eller jo, ibland går det hur bra som helst. Fast andra gånger känns det snudd på ogenomförbart. Då är sällskap nästan en nödvändighet, eller i alla fall en stor hjälp. Dessutom hade vi rätt trevligt, så tack!

Jag bjuder gärna goda vänner på middag i utbyte mot kvällssällskap de gånger Pieter jobbar sent (eller repar med bandet) så det är bara att höra av er om ni är i stan och magen kurrar! =)

kommentarer
av: Sandra - mamma till Molly

Tack själv Emma, det var riktigt trevligt! :) Molly verkade ju älska din mat också fast de klart, hon äter allt som bjuds tror jag ;)

Vi får göra om det fler gånger!

2011-01-26 @ 01:15:04
URL: http://surrovich.blogg.se/
av: Eva

Vara själv på kvällarna med två småttingar är det jobbigaste man kan vara med om. Jag är det var tredje vecka och det sliter. Nu har det dock börjat lugna sig när Alma har fått in en bra läggrutin och Oskar har förstått att det är mysigt att lägga sig lite senare än henne för då får han mysa innan han ska lägga sig. Fast det tog över året för oss och få in det så det var hanterbart.

2011-01-26 @ 09:31:55
URL: http://taweret.blogg.se/
av: Millah

Hej... Allt bra?

Jag har igång massa roliga tävlingar & det kommer in nya titt som tätt!Du hittar tävlingarna här---> http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.htmlTa hand om dig =) Kramar // Millah

2011-01-26 @ 18:06:38
URL: http://millahoman.blogg.se/
av: Lisa - mamma till Knut

Ååå.... tänk om jag oxå bott där nere? Då hade jag och Knut oxå kunnat komma på middag! =/ ser ut som att ni hade jättetrevligt iaf :D

2011-01-26 @ 22:30:11
URL: http://mammatillknut.bloggplatsen.se/
av: Theres

Tack så mycket själv! Det var jättetrevligt. Jag kommer gärna fler gånger :) Dock måste man ju hem vid sju men jag antar att det är bra för allihop? ;)

2011-01-27 @ 13:58:58
URL: http://minbebis.com/blogg/mariatheres

namn:
spara mig

mejl:


blogg:


kommentar:

trackback
RSS 2.0