Äta själv med Bambino

Tänk vad trevligt det är att strosa över till sin nya brevlåda på andra sidan sandlådan och hitta ett paket där i. Och när paketet innehåller en vinst! Via Bambinos facebooksida kan man då och då svara på frågor och vinna (som jag, tada!), bl a ett sånt här äta-själv-set:


Besticken är kanonbra! Vi har redan en uppsättning, men de går åt. Muggen tycker Claudia är lite för svår att suga ur än, men hon får öva ibland så lyckas hon säkert snart. Hon klarar sugrör och lättare spillfria, vilket inte Vincent gjorde i hennes ålder. Och haklappar kan man ju aldrig ha för många. =) Äta själv är nämligen väldigt roligt, men ooo så kladdigt.


Det här är för övrigt en inte helt nöjd liten parvel just nu. Hon vill vill vill så mycket hela tiden och det är mycket hon inte får och då blir det gallskrik. Dessutom har fjärde tanden brutit igenom (det blödde t o m, den växer fort!) och hon är riktigt snorig. Inte konstigt att man blir lite grinig när det är så mycket som står på.


"Och till råga på allt ska man lära sig gå!?"

kommentarer
av: Eva

Vilket härligt paket att få.Dom där muggarna är dom bästa spillfria vi har testat hittills men dom är lite tröga att drick ur. Alma har två stycken hemma och en hos dagmamman. Det går heller inte att slå upp locket om du förstår vad jag menar. Det är mina barn annars väldigt bra på.

2011-06-21 @ 21:49:02
URL: http://taweret.blogg.se/
av: Sandra - mamma till Molly

Du ser, du kan också vinna! ;)

Jag älskar skedarna, vi har tre uppsättningar och har en sked med oss jämt i väskan nu eftersom hon använder den jämt :) Så kul och skönt att de äter mer själva så man hinner äta själv under tiden :PVi kan åka till badhuset tillsammans någon gång. Perfekt om man är fler för då kan någon passa någons barn så man får åka i rutchkanorna ;)

2011-06-22 @ 11:41:46
URL: http://surrovich.blogg.se/
av: Lisa - mamma till Knut

Vad duktig hon är på att äta själv! Knut vill äta själv med bestick, men har ju inte riktigt kommit på hur man gör! Han bara bankar med besticken i tallriken och sen äter han istället med händerna :)

2011-06-23 @ 04:15:52
URL: http://mammatillknut.bloggplatsen.se

namn:
spara mig

mejl:


blogg:


kommentar:

trackback
RSS 2.0