Claudias födelsedag - eftermiddagen

Här kommer avslutningen på Claudias ettårsdag. Lång dag det där, haha. Väldigt fin och trevlig på alla sätt, och med kanonväder. Medan barnen sov lunch så jobbade vi som sagt med huset.

Klockan halv tre dök opa/farfar upp och han och Pieter gick över till mormor & morfar och hämtade Claudia. Vincent sov vidare. Det blev tårtkalas igen och presentöppning. Claudia fick en pool, kommer bli kanon i sommar! Båda barnen älskar att bada, i alla fall om vattnet är varmt.

Efter en liten paus fick vi nya besökare, Sandra och Theres med familjer. Vincent hade åkt iväg med opa för att gå på konsert med farbror Franks band Billion Dollar Babies, så det blev ett rent bebis (eller inte-bebis-längre) -kalas.


Strax dök även Linnea upp, och därefter Emil. Alla fick så klart en rundtur i huset, första gången de flesta av dem hälsade på oss. Trots att vi ännu inte är inflyttade på riktigt. I helgen går det stora flyttlasset!

Slut på rapport. =) Tack alla som var med oss, i huset eller i tanken, och för alla presenter och all glädje! Det blev en riktig kalasfödelsedag.

kommentarer
av: gammalmormor Maj-Britt

Tack,Tack för att jag nu har fått vara med på Clauias 1-årsdag trots att jag är i Göteborg tack vare alla fina bilder från morgon till kväll och den trevliga texten , så jag har njutit av varje inlägg, men nu var detju det sista på lilla Claudias stora dag!

En stor kram till hela familjen från Gammalmormor!

2011-06-09 @ 00:10:00
URL: http://sitamoia.blogg.se/

namn:
spara mig

mejl:


blogg:


kommentar:

trackback
RSS 2.0