Första juni för ett, två, tre år sedan

Idag för tre år sedan var Vincent en knapp månad gammal. Det var en helt otroligt varm och solig dag. Vi ordnade välkomstceremoni får vår förstfödde, och runt 40 strålande glada vänner och familj samlades runt denna nya fina lilla människa. Allting blev så där precis perfekt fint och trevligt och roligt.


Idag för två år sedan hängde vi i stadsparken tillsammans med Therese och Linnéa. och Vincent och Linnéa busade, gungade och åt kottar.


Idag för ett år sedan var jag tjock som en val, två dagar före beräknad bebis. Det var sommarfest på Vincents dagis, fullt med föräldrar och syskon och en Vincent som hellre satt hos oss eller rände runt än att sitta med sina sjungande dagispolare.


Idag jobbar jag. Men ska sluta tidigt, och ikväll ska Pieter köra flyttlådor till huset och jag ska pyssla med Claudias födelsedagstårta och betala räkningar. Skepp ohoj.

kommentarer
av: Theres

Åh vad liten han var :) Man ser verkligen tydligt att det var han ändå. En del förändrar ju sitt utseende så mycket när de växer. Ska bli roligt att se hur Signe, Claudia och Molly ser ut när de är tre!

2011-06-02 @ 20:28:42
URL: http://minbebis.com/blogg/mariatheres

namn:
spara mig

mejl:


blogg:


kommentar:

trackback
RSS 2.0