Grattis Signe!

Dags för ett hip hipp hurraaaa för Signe idaaa!!! Claudia och Signe träffades första gången redan på BB. Inte för att de var medvetna om varandra då, runtskjutsade i varsin liten plastbytta på hjul. Men nog är det rätt häftigt. Ett helt år har det gått sedan dess och donnorna har vuxit så det knakar.


Idag ska vi kalasa för Signe, och sedan är det bara Claudisen kvar att fylla helår. Imorgon kör vi lite opretantiöst öppet hus bland golvpapp, spackel och hemlagade kakor. Solen kommer störtskina och allas ansikten vara fyllda av breda leenden. Bäst att börja slå in paket.

kommentarer
av: Theres

Vilka fina bilder!! :) Blir nästan tårögd :) Och kortet från Mollys kalas är ju underbart haha :p Tack så mycket för att ni kom och firade, det var väldigt trevligt. Ni är så goa allihop :)Svar: Nej men det var inget allvarligt fel så på Linnéan, det var mest bara en känsla vi fick. Förmodligen berodde det på att de satt och åt när vi kom, att det hade blivit ett missförstånd om tiden så att visningen blev stressig. Jag tyckte också att det var lite konstiga lekutrymmen, liksom mörkare och mindre än på de andra förskolorna. Sen att de sover ute i vagn är inte så jättebra för Signe. Dels för hennes eksem som blir värre på vintern. När hon är ute måste man typ "övervaka" dem så att de inte spricker för då blir de så svårläkta. Jag menar inte att hon inte ska vara ute på vintern men jag tror att det räcker med själva lektiden. Plus att hon absolut inte vill sova i vagnen :p Dock skulle hon säkert vänja sig vid det. Jag fick en väldigt bra bild av Gläntan faktiskt. Har du hört någonting om den? Det verkar vara jättebra där och de samarbetar tydligen en del med Linnéan. Men som sagt var det inga stora fel alls!

2011-06-02 @ 20:25:19
URL: http://minbebis.com/blogg/mariatheres
av: Theres

Förresten så ska det bli jättekul att fira Claudia imorgon också! Undrar vad du gjorde vid den här tiden för ett år sedan? Förmodligen hade du ont men det tog inte superduperlång tid va? Kram kram

2011-06-02 @ 20:26:23
URL: http://minbebis.com/blogg/mariatheres

namn:
spara mig

mejl:


blogg:


kommentar:

trackback
RSS 2.0