Sjukliga husägare

Vi mår inge vidare alls här hemma. Vincent är frisk, skönt det. Men Claudia har någon form av magsjuka, och lägg till det rejält hostande, snor och rätt hög feber. Pieter är också uschlig, och jag med. Någon riktigt utmattande korsning av magsjuka och influensa har vi. Vi känner oss däckade, världen snurrar. Pieter huttrar och min hals vill aldrig sluta göra ont.

Trots det så har vi lyckats köpa oss ett hus idag. Klockan två var vi med när en besiktningsman kollade in huset. Träffade även husägaren/-säljaren då + en granne till henne som både jag och Pieter känner lite sedan tidigare. Båda tyckte det var väldigt roligt att just vi ska flytta in i huset. Klockan halv sex träffades vi hos mäklaren för att skriva på kontraktet. Så, nu är det klart. Vi är husägare. 


(Claudia har äntligen vuxit i den här underbara bodysuiten från Mala som jag fyndade i höstas via ett Facebookerbjudande hos Småtting.se . Strumporna är från IdaT och köpta när Vincent var liten i barnbutiken Tre äpplen hög som fanns i Borlänge då.)

Jag deppar lite över huset vi inte får - det vi kanske skulle bygga. Igår ringde jag och tackade nej till tomten (Hej då 1:27!). Men jag måste få sakna det lite, sedan kommer det kännas finfint att få flytta in i vårt lilla hus. Jag ser verkligen fram emot att shoppa tapeter och leta kakel till badrummet. Att flytta in våra grejer, och att inreda varsin mysig koja åt barnen i de små kattvindarna. Och så trädgårdspyssla lite, bland annat plantera ut de här små perennerna som vi fick av mina föräldrar i husköpargåva:


Pieter gick och la sig redan vid åttatiden, och jag dricker te och tittar på Antikrundan och Lyxfällan. Ska snart däcka jag med. Hoppas barnen sover bra och länge. Och hoppas vi är friskare allihop imorgon så att vi kan fira tillsammans och dessutom börja fixa allt som ska fixas. Lite vår skulle dessutom sitta fint, tack.


kommentarer
av: Sandra - mamma till Molly

Grattis till att det äntligen är på skrivet! :D Och nu får ni allt ta och kurera er ordentligt under helgen!!

2011-03-24 @ 23:02:04
URL: http://surrovich.blogg.se/
av: elisabeth henning

Hej!

Grattis till husköpet! Jätte roligt.Vad roligt denna tiden också när våren kommer osv.

Hälsa hela din fina familj!

Kram Issa

2011-03-25 @ 17:59:11
av: Elin

Men gud vad kul med husköp, det blir kul att följa flytten och inredningen! Hoppas ni kryar på er, här hemma är det också en massa sjukdomar som går runt och det känns som att man aldrig får vara frisk.. Jättefin design också förresten, önskar att jag också hade tid att lära mig :) kram och trevlig helg!

2011-03-25 @ 20:51:02
URL: http://elinochalva.blogg.se/

namn:
spara mig

mejl:


blogg:


kommentar:

trackback
RSS 2.0