Beställa bilder?

För ett tag sedan var en fotograf till öppna förskolan och vi passade på att fota barnen. Det var lite löpande-band-princip, och barnen var inte helt på topp. Claudia gnällde och tjöt och Vincents fina hår var väldigt mössfrisyrigt (han var väldigt duktig annars). Hur som helst, fotograferandet var gratis. Nu kan vi beställa bilder om vi vill. Vill vi?

Här är de bästa korten, ska vi beställa några av dem? Vilka isåfall? Eller ska vi strunta i det?Om vi inte beställer något paket så kostar varje förstoring i normalformat (10x15) 59:-. För 298:- kan vi beställa paketet "Picpac" som innehåller 23 st 10x15 + en förstoring 20x30 (ord. pris är 1.492:-). Så många kort vill vi inte ha, men bara fyra enskilda kommer upp i 236:-. Drygt sådant här ju, när lite pengar till ger mycket mer som man inte vill ha. Smart försäljningsknep.

Någon familjemedlem som skulle vilja ha förstoringar (helst 10x15 då)? Om ni vill kika på alla korten så kan jag mejla inloggningsuppgifter. Det finns även andra paket att välja på + canvas och lite annat.

kommentarer
av: Sandra - mamma till Molly

Vi valde pick-pack när vi valde bilderna från Molly förra gången. Perfekt när det var dags att ge bort julklappar!

Tycker bild 28 var bäst på Vincent sen helt klart bilden på Claudis!

Bild 5 var bäst på dem tillsammans! :D Men alla var fina! :) Svårt att välja ut också!

2011-05-17 @ 20:02:12
URL: http://surrovich.blogg.se/
av: Eva

Vad svårt att bestämma om ni ska framkalla bilder eller ej. Jag är osäker på om jag hade gjort det om jag var ni. Det är fina bilder men du tar minst lika fina bilder själv av barnen.

Är det någon gruppbild som ni vill ha kanske ni lika gärna kan framkalla något annat i ett paket då det var väldigt bra priser. Dock onödigt om bilderna kommer att bli liggande i en hylla.

2011-05-17 @ 21:20:52
URL: http://taweret.blogg.se/
av: eveheda

får man vara helt ärlig så var jag inne på samma spår som eva =) barnen är ju alltid fina såklart, men korten kändes inte så speciella liksom.. om du förstår? då var dom där andra korten en kompis till dej (var det väl?) tagit för ett tag sen, 50 gånger finare! och du är ju också duktig på att fota, känns inte som korten var så personliga. kram på er =)

2011-05-19 @ 21:22:42
URL: http://eveheda.blogg.se/

namn:
spara mig

mejl:


blogg:


kommentar:

trackback
RSS 2.0