De leker tillsammans... Tillsammans!

Åh vad jag gillar den här utvecklingen av syskonskapet! Tänk att de plötsligt kan leka tillsammans, och det länge, utan ständiga avbrott för skrik och gråt och bråk och knuffar. November för visst med sig trevliga saker för vår familj!


Bilgaraget (det som pappapipi byggde) är väldans populärt, det kan jag intyga! Luigi ser dock lite skakad ut. Han var nog för stor för att få en parkeringsplats skulle jag tro.

kommentarer
av: Marie

Va härligt att se, så det finns hopp alltså??!! =) Hehe här kan dom inte leka speciellt länge innan nån gråter tyvärr. Men november har fört med sig utveckling här med...Jag o D. ny säng och båda barnen sover i sina. Liam till och med lägger sig själv på kvällen nu. (Borde väl vara så, men här har Liam sovit i våran säng i över ett år, och Noelle har legat i spjälsängen vid våran fotända)

2011-11-03 @ 12:18:47
URL: http://fitsess.myshowroom.se
av: Icka

Finungar!

Vad jag längtar dit nu. Mina barn är väldigt osams. Eller rättare sgat Gustav är inte så snäll mot Ellen. Det är jättejobbigt för att han gör det ju för att han vill ha uppmärksamhet av mig och när han gör illa henne så "räddar" jag ju henne och då blir han ledsen osv osv.



Men jag antar att dom kommer leka nån gång också.

2011-11-03 @ 23:18:47
URL: http://blogg.olicka.se

namn:
spara mig

mejl:


blogg:


kommentar:

trackback
RSS 2.0