Barnloppis med klädfynd

Otroligt väder det är nu, men det har väl alla märkt själva. Njutbart till max! Hur som helst, jag måste kila iväg och fortsätta med mitt tårtfejande (har en beställning som hämtas upp imorgon förmiddag), men vill ändå slänga upp lite kort från dagens barnloppis.

Jag tog med mig min dotter och min mamma och åkte till Vika för att vara med på mitt livs första loppis av den här sorten. Alla kläder ligger uppdelade efterstorlek, i stora högar på olika bord. Alla drar runt där inne och rafsar åt mig allt fint man kommer åt. Sedan betalar man. Haha.

Men det var inte så hyteriskt som jag trodde faktiskt, utan riktigt trevligt. Jag hittade en bunt fina kläder (dock inga extra utekläder till dagis som jag hade tänkt, det var för tråkigt och trångt i overallshörnan). Ni får se alla kläderna nedan! Först hur vi avslutade morgonturen, med lite fika ute i solen. Det var Claudia som bestämde att vi skulle fika och vi kunde inte annat än lyda.


Den som är skarpsynt (och känner henne) kan förresten ana Molly i bakgrunden på översta kortet. =) Här kommer de fyndade plaggen (prislapparna i form av tejpbitar sitter kvar ifall någon undrar vad det är för fula märken på dem). Första bilden är en syskonmatchning jag lyckades rota fram, likadana tröjor i olika storlekar alltså (Claudias med ryggen upp), roligt.

Bodysuiten i stl 68 hittade jag i högen när jag stod i kön och väntade på att få betala. Kunde bara inte låta det fina Molo-plagget ligga kvar där, femton kronor är ju ingenting. Det blir väl rätt ner i för-smått-lådan bara, om jag inte hittar någon som vill den.

Fem av tröjorna är av märket Me&I, en är Gangstar (den nya grå), de gröna byxorna är Villervalla, de röda NameIt, de lila Nümph, och bodusuiten Molo som sagt. Resten är från vanliga affärer typ H&M. Lyckat shoppingtur, även om övervikten hamnade på tröjor, som vanligt.

kommentarer
av: Papa Dee

Hallå! Jag är faktiskt också med på bild jö!

2011-10-02 @ 00:10:22
av: Emma H

Haha, ja jag ser dig också Papa Dee, ska komma ihåg att nämna dig nästa gång! ;)

2011-10-02 @ 21:39:21
URL: http://sitamoia.blogg.se/

namn:
spara mig

mejl:


blogg:


kommentar:

trackback
RSS 2.0