Provat en klänning

Idag fick Claudia modella den här fina klänningen som min mormor sytt. Men jag vet inte om den är sydd till mig när jag var liten eller till min mamma när hon var liten. Mormor, du kanske minns och vill berätta?!


Det är lite för kyligt egentligen än så hon fick byta om till annat sedan, men jag tror nog den här kan passa i sommar. Jag var rädd att den skulle vara för liten, men tycker det fungerar bra. Det hör en hätta till också men ena knappen var borta så jag ska se om jag kan hitta en liknande och sy i.

kommentarer
av: mormor Maj-BrittMormor/Gammalmormor Maj-Britt

lördag den 14 aprilHej Emma!Så roligt att få se lilla Claudia i känningen som jag sydde till Claudias mormor Annette för många år sedan och sen har du nog använt den ocks skulle jag väl tro! Så härligt att se lilla Claudia i den känningen!

En stor kram till hela familjen och en hälsning också till Aries mjau välkommen åter, spring inte bort igen! Mormor/Gammalmormor Maj-Britt

2012-04-14 @ 16:47:37
URL: http://sitamoia.blogg.se/
av: mormor Maj-BrittMormor/Gammalmormor Maj-Britt

PS. DET SKALL VARA KLÄNNING och ingenting annat, det blev en liten bokstav som försvann!

2012-04-14 @ 16:53:59
URL: http://sitamoia.blogg.se/
av: linda

det är ju så sött! jag är sååå sugen på att sy nåt riktigt gulligt till luna nu när jag har kommit igång med att sy igen... :)

2012-04-14 @ 20:06:36
URL: http://lindae.se/blogg/smallfeet/

namn:
spara mig

mejl:


blogg:


kommentar:

trackback
RSS 2.0