Namntavla: snowboardåkande isbjörn

Den här namntavlan fick jag beställning på nyligen och jag postade pappröret i slutet av veckan som var.

Jag gjorde även en namntavla åt Devins storasyster för två år sedan, jättekul att få uppdraget åt lillebror också. Den som vill kika på fler namntavlor jag gjort kan klicka på tavlorna i vänsterspalten av bloggen (på startsidan), eller här.

kommentarer
av: Lisa - mamma till Knut & gravid med nr 2

Och du lär få göra en åt Knuts lillasyster/lillebror! :D bara den kommer ut så lär du få en beställning :) Knuts namntavla står på en tavellist ovanför hans spjälsäng och varje kväll vid sängdags så ska han peka på lastbilen och traktorn som är på tavlan :)

2012-04-16 @ 19:34:31
URL: http://mammatillknut.bloggplatsen.se
av: Angelika

Hejsan!Måste verkligen berömma dig för dina underbart fina namntavlor :) Du har aldrig funderat på att göra en tävling där folk kan vinna tavla hos dig? Tänkte det är sjukt bra reklam för både din konst samt din blogg ;)mvh: Angelika

2012-04-16 @ 22:34:39
URL: http://www.Twoside.devote.se
av: Emma H

Lisa, det gör jag jättegärna! =D Det ska bli himla spännande att se vem som kikar ut. Visst känns det konstigt att Knut ska bli storebror?! Ännu mer kommer det kännas när bebisen kommer. Jag fick lite av en chock när C föddes över hur otroligt stor V kändes.Angelika, ja jag har tänkt tanken men bara lite flyktigt hittills. Jag får nog ta och ta tag i det där! Måste bara lista ut hur jag ska gå tillväga. =)

2012-04-17 @ 11:18:14
URL: http://sitamoia.blogg.se/

namn:
spara mig

mejl:


blogg:


kommentar:

trackback
RSS 2.0