Födelsedagens goda sidor

Ja jag fyllde ju år igår. Och jag jobbade ju mest hela dagen. Men runtomkring de där timmarna vid datorn så var det en otroligt trevlig dag. Den började med att jag blev väckt på sängen och att vi åt frukost ihop hela familjen, och jag fick paket. Jag fastnade inte själv på bild, men tog ett par själv. Sedan cyklade Pieter och barnen upp till deras nya dagis för första inskolningsdagen.


Nu hoppar vi till klockan kvart i nio när jag lämnade jobbet. Gick ut och började cykla iväg när jag hörde mitt namn. Där stod Sandra, Daniel och Molly och var besvikna för att de inte hunnit genomföra sitt lilla skämt där min cykel var inblandad. Men de berättade om det och jag fick en liten present och mitt humör höjdes genast från jobbdassighet till glädje och jag cyklade hem genom solnedgången med ett stort leende på läpparna.

Hemma väntade mina föräldrar som varit barnvakter, och när jag kom plockade de fram riktigt smarrigt kvällsfika. Jag fick blommor, och fina presenter. Bland annat hade de med sig den stora sykorgen/skrinet som min morfars far snickrat och som jag fått nu av min mormor.


Pieter dök upp en liten stund efter mig när också han slutat jobbet. Det blev en riktigt trevlig kväll och jag kunde inte få en bättre final på min födelsedag. Tack alla som firat mig, jag somnade så glad så!


kommentarer
av: mormor Maj-Britt

torsdag den 9 augusti! Så härliga< bilder från i somras när jag var och hälsade på i Överby, vilken härlig dag vi hade! Så roligt också¨att du fick en så fin födelsedag Emma trots att du arbetade hela dgen men blev firad både på morgonen och när du kom hem på kvällen!

En stor kram till dig och familjen från Mormor/gammalmormor

2012-08-10 @ 00:43:53

namn:
spara mig

mejl:


blogg:


kommentar:

trackback
RSS 2.0