Tecknar

Igår kväll jobbade Pieter kväll så när barnen somnat var det jag, tekannan, tecknarblocket och pennan. Jag är inte klar än, får se om jag lyckas sno mig en liten stund ikväll också. Vad det ska bli får ni se när det är klart.


Jag har en frände i teckna-och-göra-grafiska-barntavlor-och-gilla-fina-barnkläder-genren. =)) Hon har en kanonmysig blogg och alltid fina bilder, fin inredning också. Kika in hos elinochalva.blogg.se

kommentarer
av: Elin

Men tack snälla, gud vad gullig du är! Vad roligt att jag kunde inspirera till att få lite mer ritarlust, nu ska jag bara kicka igång mig själv också efter en sommar med minimalt ritande! En timme varannan kväll eller något borde man ju kunna lägga ner, och det blir ju ändå ganska många timmar i veckan!

Jo ugglan måste jag nog utveckla lite grann, jag hade ingen tanke när jag började så den blev lite sisådär. Egentligen tänkte jag att den skulle bli färgglad så att den passar i ett barnrum, men nu blir det en svartvit också som den är, och så nån i färg. men alla streck är helt snea och fula, så jag ritar om den lite nogrannare när tid finns! Ja babyugglan gillade jag, jag har fått dille på att rita mamma/babydjur tillsammans, det är väl så gulligt på något sätt! Sen älskar jag ju ugglor överhuvudtaget, så det kommer att bli flera olika ugglemotiv, de är ju så roliga att rita. Jag blev sugen på att testa måla en uggla med vattenfärger, helt sjukt egentligen då jag inte målat med vattenfärg sen jag var typ tio haha.. Många idéer men så lite tid ;)

Nu lämnade jag just en kommentar på instagram då jag inte hunnit se din kommentar på bloggen då, men jag lämnar en här också, du är ju grym på att rita, skitsnyggt!! Kram

2012-08-14 @ 20:22:14
URL: http://elinochalva.blogg.se

namn:
spara mig

mejl:


blogg:


kommentar:

trackback
RSS 2.0