Dan före dopparedan

Här kommer första delen av min lilla (?) sammanfattning från vår jul. Dagen före julafton brukar vi alltid flytta hem till mina föräldrar. De bor på nästa gångväg så det är alldeles lagom långt bort. I år följde Aries med men lillkatten Fiona får fortfarande inte gå ut (till våren får det bli utekatt av henne med) så vi gick hem och pysslade om henne lite då och då. 



Dan före dan ja, då pysslas det ända in på natten för att få allt iordning för julafton. Och så är min bror Emanuel alltid med, men inte fru Nina som firar med sin familj i Småland. Hur som helst, alltid lika trevligt med vår mysiga och alldeles lagom traditionsfyllda julghelg. Coming up: Julafton!

kommentarer
av: Sandra - mamma till Molly

Oj, Islametta har jag inte sett på år och dar men hade det som liten. Det finns ju liknade nu i de flesta butikern vid jul men inte alls samma sak men är väl dugligt att använda istället :) Annars tycker jag du ska söka på Tradera/Blocket! :D

Svar: Ja jag kanske får ta och söka runt lite. Ingenting är ju som det gamla fina. =) Men det vill väl till att man ska hitta något oanvänt, om någon har ser det nog ut ungefär som vårt - kort och trassligt. =(
Emma Henning

2012-12-28 @ 00:17:13
URL: http://surrovich.blogg.se
av: Lotta

Hi hi, tjusig på bock på andra bilden. Tror minsann att den kan vara köpt av min pappas sambo på gruvmarknaden :)Jag får en varje år, och bara älskar dem!

Svar: Vad kul, japp den är från gruvmarknaden! =D Superfin ju!
Emma Henning

2012-12-28 @ 17:14:37

namn:
spara mig

mejl:


blogg:


kommentar:

trackback
RSS 2.0