Dagens lunch - halloumiomelett

Dagens mättande smarrlunch:


Stek en näve halloumikuber och ett par skivade champinjoner. Krydda med grovmald peppar, lite salt och chilikrydda. Knäck ett ägg (eller två) över och rör runt. Pynta med ruccolasallad och paprika. Klart!

Fyll en kanna med vatten och lägg i några frysta jordgubbar (eller valfria bär/fruktbitar). Låt stå i kylskåpet ett tag så vattnet tar smak och blir riktigt kallt.

kommentarer
av: Ammie

Mums, lät jättegott och enkelt! Måste definitivt testas!

2012-01-15 @ 18:59:01
URL: http://skrutten.blogg.se/
av: Sofia

Sv: Att man ska köra med fria vikter beror på att man aktiverar så många fler muskler på en gång! Gör man det ökar man också förbränningen. Gör man tex bröstpress i maskin så isolerar man ju bröstmuskeln (lite armar får man väl också med iofs). Väljer man att istället göra bröstpress med hantlar på pilatesboll så aktiveras ben, rumpa och mage också!



Och det är faktiskt varken läskigt eller svårt, kolla lite övningar på youtube så kan du studera tekniken! =)



Och du tänker helt rätt; styrka först, cardio sen. Gör man tvärtom (som väldigt många gör) så tömmer man bara glykogendepåerna med cardion och det är ju till styrkan man behöver dem! Gör man slut på kolhydraterna med styrka först så går man rätt på fettförbränning sen när man hoppar på crosstrainer/löpband.

2012-01-15 @ 23:12:00
URL: http://sofiafranzen.blogg.se/

namn:
spara mig

mejl:


blogg:


kommentar:

trackback
RSS 2.0