Rabattspurt hos Oii och röd overall

Just nu är det mycket rea på barnkläder nästan överallt. Läge att köpa sådant som man spanat på tidigare men inte riktigt kunnat med att lägga pengar på alltså. Upp till 70% rea har bland annat Oii barnkläder som säljer massor av fina märken.

Jag gör mitt bästa för att inte shoppa mer än det nödvändigaste, men nu har jag insett att till nödvändigt-kategorin hör en ny vinteroverall åt Claudia. Vilket är väldigt lustigt för Vincent fick en overall när han var 1,5 som han hade hela den vintern och hela nästa vinter. Jag tror han får på sig den även denna tredje vinter egentligen, men lite tajt så han fick en ny i början av säsongen.

I alla fall, den Vincents andra-vinter-overall är aaaalldeles för stor för Claudia (hon totaldrunknar i den, undrar hur overallsnål jag varit med Vincent egentligen), så inför den här vintern köpte jag en begagnad Småfolk-overall åt C. Jättefin, jag älskar den! Men nu är den för kort i benen, de åker upp hela tiden och det känns inge bra i den här bitande kylan.

Till poängen, haha. Idag bestämde jag mig för att utnyttja rean och köpte en Hummel-overall åt dotra. Har spanat på dem ett tag och tycker de verkar riktigt bra. Denna har kostat 1.099:- men var nu på rea hos Oii för 549:- och med min vanliga 10%-rabatt (man tjänar in rabatt när man handlat hos dem några gånger) blev summan 494:- och det fraktfritt. Känns som ett hyfsat kap! Hoppas verkligen den sitter bra på tjejen nu, att benen är tillräckligt långa och att den inte är allt för bylsig. Det är så svåååårt med overaler. Fin är den anyhow...


Klicka på bilden för att komma till Oiis rea!

kommentarer

namn:
spara mig

mejl:


blogg:


kommentar:

trackback
RSS 2.0