När jag blir stor...

Hur vet man om man brinner för något, och måste man ha brunnit för det alltid eller kan man börja brinna?! Vad är ett genuint intresse? Kan man skaffa sig och bygga upp nya intressen, kan man snöa in på nya saker och bli ett med dem? Hur mycket måste man brinna för att vara bra på något?


Jag jobbar 2,5 vecka till på mitt soon to be gamla jobb. Är mitt inne i funderingar om vad jag ska bli när jag blir stor. Alltså vad jag verkligen VILL jobba med. Många tankar, känslor och annat att fundera över. Stora val och beslut som ska fattas. Roligt och svårt och allt däremellan. Bland annat tankarna ovan, som är smått avgörande för den väg jag funderar mest på just nu. Där är också en stor bit hur mycket jag är beredd att satsa och hur mycket jag är beredd att offra.

kommentarer
av: Sandra - mamma till Molly

Om du ändå kommer gå hemma och vara arbetslös nu så är mitt tips att ringa till olika företag inom olika yrken och få testa på någon dag att "arbeta" där. Det är då man får känna påt ordentligt. Hoppas du snart hittar din stig att gå! :)

Svar: Ja det låter ju inte helt dumt faktiskt,vi får se vad jag orkar med framöver, och vad jag kommer fram till att jag vill. Och om jag får något av de jag sökt så klart. =) Och tack Sandra!
Emma Henning

2012-10-15 @ 15:19:41
URL: http://surrovich.blogg.se

namn:
spara mig

mejl:


blogg:


kommentar:

trackback
RSS 2.0