På cykel en kylig höstmorgon


I måndags var det så här otroligt vackert i Falun på min cykeltur till jobbet. Riktigt låg sol och frost i gräset. Temperaturen orkade knappt över nollan. Ett småilsket morgonhumör förbyttes till en betydligt trevligare känsla. Jag fotade med mobilen och har använt den nynedladdade appen camera+ för att redigera. 

kommentarer
av: Eva

Underbara höstbilder Emma!

2012-10-24 @ 20:35:02
URL: http://taweret.blogg.se
av: Linda

Gud vilka Härliga bilder Emma! Natur som är så svårt att fånga på bild!

Ser på din Instagrid-sida om Bejeweled. Visst är det helt Underbart kul!
Jag är en stor sucker för det. Speciellt tvåan och Blitz på min 360.

Varför blev du arbetslös?
Har velat fråga det ett tag nu.

Med Värme! Linda

Svar: Tack Linda! =) Ja det är himla svårt att fånga natur, blir aldrig lika fint som i verkligheten. Typiskt att jag inte hunnit fånga hösten med min riktiga kamera, bara mobilen. Och nu är det fullt med snö här.
Hihi ja bejeweled är min nya drog, haha! Lätt beroendeframkallande. Fast spelen går ju lite fööör fort tycker jag, blir lite för stressad. Hm tvåan har jag nog inte va, vet inte vilken version!? =))

Arbetslös blev jag för att det går dåligt för det företag jag jobbar för, plus att vi/de börjat med ett nytt system som ska ge oss på produktion mindre jobb. Jag är konsult så jag ryker först trots att jag varit näst längst av åtta på avdelningen. Finns fördelar och nackdelar med den anställningsformen. =P

Kramar!
Emma Henning

2012-10-25 @ 04:00:49
av: Linda

Hej igen =)

Visst är det lustigt hur hösten bara swooshar förbi... Jag hade också bara mobilkameran och ville fota ett mycket vackert träd med alla löven på marken i fint solsken - men icke.

Önskar dig All Lycka med jobben du söker just nu <3

Krama från mig =)

2012-10-30 @ 00:36:46

namn:
spara mig

mejl:


blogg:


kommentar:

trackback
RSS 2.0