Pojken och katten

Min Vims smygfotad (fast fullt medveten om det och även medspelande) genom en gul pall. "Mamma klicka så där..." "klick" "...AAAH!!!"


Katten också då, den lilla. Fast hon växer så det knakar. Blir allt djärvare mot Aries. Det är intressant att följa de två tillsammans. Ingen vänskap än men olika typer av intresse för varandra. Fortsättning följer.

Det är lustigt. Hon är lik Aries på många sätt, till sättet alltså. Hon är lika social och vill vara med. Ligger i soffan hos oss när vi ser på tv, sitter på lagom avstånd inne på badrummet om barnen plaskar runt i badet, ligger vid våra fötter i sängen när vi läser saga. Kommer springandes när vi (och gäster) kommer hem, och vill gärna leka och tugga lite på oss oftaofta. Allt det där är egenskaper som Aries också har. Den största skillnaden vi märkt hittills är att Fiona är lite mindre arg, inte lika butter. Och så låter hon inte lika högt heller. Jo när hon spinner - det är något som båda våra katter är bra på. Och de låter på alla möjliga sätt båda två, men Aries klår de flesta kattor i röststyrka. Där har lillkatts ljusa jamande lite att ta igen.

kommentarer
av: Millis

Vilka fina bilder du har tagit på katten!! Jättesöt var hon!

2012-10-02 @ 20:37:44
URL: http://ivarsgard.blogg.se

namn:
spara mig

mejl:


blogg:


kommentar:

trackback
RSS 2.0