Städdag, baddag och fina tröjor

Höststädning i samfälligheten idag. Jag gillar det - att alla är ute och pysslar tillsammans. Sen att våra pensionärer till grannar är ute flera timmar innan utsatt starttid, och att de dessutom fuskstädat i några dagar redan - det får man ta. Vi hann i alla fall med ett lass med löv, barnen och jag (Pieter jobbade), innan grannarna kom ut med sina kaffebrickor fulla av bullar och mjuka kakor. Och en skottkärra till bort till trädgårdsfallscontainern innan det bjöds på grillad korv för hela området uppe på den lilla grusplanen.


Sedan åkte vi med Lasse (pappa/morfar) för att bada på Lugnet. ...trodde vi, men där var stängt pga tävlingar. Så för att inte barnen skulle bryta ihop körde vi till Borlänge och lyxade till det med äventyrsbad på Aqua Nova. Skönt och roligt och trevligt det är att bada, och barnen älskar det.


Känns som jag borde rapportera helgen, men jag kan samtidigt inte skriva om allt jag gör för då får jag bara en ännu större känsla av att jag borde skriva om ännu mer. Som om ju mer jag skriver desto mer måste jag också skriva. Om någon hänger med i resonemanget. 

Jag har i alla fall hunnit med att plantera ett par bärbuskar tillsammans med barnen i torsdags efter jobbet. På fredagen gjorde jag och kidsen stan medan Pieter städade hemmet. Kvällen och natten var jag på urkul jobbfest, sov halva lördagen. Sedan gick Pieter till jobbet (han var ledig tors-fre och har jobbat lör-sön) och jag och barnen (det var visst dom och jag i helgen) lekte med Vimses kompis Josef i några timmar och var hos mina föräldrar på kvällen och åt middag. Ja typ så. Bra helg igen liksom. Attans som vanligt bara att man ska behöva jobba imorgon. Fast å andra sidan har jag bara två veckor kvar på jobbet. Vilket å trejde sidan också är lite drygt, framförallt ekonomiskt. Jäjä. <------ Och om jag inte skriver så här så minns jag ju inte. Vart tar minnet vägen utan fotografier och ord? Jag är så kluven.

Jag fotade lite med mobilen (som vanligt ja) i fredags när vi var ner på stan och barnen hade sina nya härliga tröjor som de fått av mormor sin. Lovely lovely. Från Polarn och Pyret! Jag har dreglad över dem länge redan, äntligen finns de i huset! Och för att barnklädesnörda mig lite... Här har Claudia mössa från Mini Rodini, vantar Villervalla, Klänning Blingo (under den en röd tröja från Ebbe som inte syns). Vims mössa är från Geggamoja, byxor Me&I.


Klätteraporna mina. Vilken höst det är nu. Jag skulle vilja ut och fota oss hela familjen om det blir läge innan snön kommer och innan alla färger blivit bruna. Så att jag också kan fastna på bild. Får se om det hinns med och vem som ska stå bakom kameran. Jag önskar mig Emelie, min kollega. Hon är grym.

kommentarer

namn:
spara mig

mejl:


blogg:


kommentar:

trackback
RSS 2.0