Göteborgsdagarna - del 2

Fortsättning på vår Göteborgsresa under påsklovsveckan kommer här, dags för dag tre.

På onsdagsförmiddagen promenerade vi iväg till spårvagnen allesammans. Solen strålade och vi njöt. Hoppade av i höjd med trädgårdsföreningen där vi gick in och styrde stegen mot palmhuset med paus på lekplatsen halvvägs dit. Inne i det enorma växthuset var växtligheten för stunden extra pyntad med stickade figurer. Mysigt över huvud taget där inne, som en liten djungel, med vatten och allt. När vi kom ut igen gick vi bort till rosencaféet för lunch och fika, innan vi vinkade av gammalmormor. Vi var ute en stund till och lekte, och sedan mötte vi upp med min halvsyster och hennes son (barnens kusin) inne i det nya Alfons Åbergs kulturhus med uppbyggda lekvänliga miljöer ur Alfons Åbergs värld.

Sedan kunde vi inte med att inte njuta av det fina våriga (helt blomfria men välsopade) vädret, så vi promenerade hela vägen tillbaka hem till mormor/gammalmormor. Och hittade den här fina stubbtronen vid Floras kulle.

kommentarer
av: Gammalmormor Maj-Britt

Hej! Roligt, roligt att få se bilderna från erat Göteborgsbesök när ni hälsade på mig och vi gjorde så mycket trevlit tillsammans när ni var här, så trevligt att få se bilder på det!
En stor kram till hela familjen från ormor/gammalmormor Maj-Britt i Göteborg

2013-04-19 @ 19:40:56
URL: http://www.sitamoia.blogg.se

namn:
spara mig

mejl:


blogg:


kommentar:

trackback
RSS 2.0