Claudias rum, ny sovhörna

Idag flyttade jag om i Claudias rum, för att få in hennes nya säng - en juniorsäng från mina föräldrar (tror jag kanske har sovit i den när jag var mindre). Det blev en totalrotation. Andra halvan av rummet är bara jätterörig just nu, så den får ni inte se, men den nya sovhörnan blev riktigt mysig.

Jag berättade för Claudia att hon skulle få en ny säng, och så gick vi ner (den stod på verandan sedan igår) och tittade på den nya, men C ville inte flytta från sin "bebissäng" som hon kallar den - hon har fortfarande sovit i spjälsängen. Men hon gick med på att vi flyttade upp den nya, och så gjorde jag iordning där. När Clauds såg den satte hon sig på sängen och sa "Fåj ja välja vilken säng ja vij vaaja i?" Ja, sa jag. "Ja vij vaaja i den häj!" konstaterade hon då, och la sig ner och somnade efter en liten stund, utan saga eller nåt. Jag satt brevid. Spjälsängen står kvar än så länge, Claudia ska få säga ok till att ta bort den så det inte går för fort för henne.

Hur som helst, så här ser en del av rummet ut nu, med ny säng, nya lakan (köpta för rätt länge sedan men med tanke på när C skulle få en större säng - och nya luckor och lådor till den gamla Ikea-möbeln. Ny matta också, orange med vita prickar, och ny orange lampa. Orange är Claudias favoritfärg, bra val.


Jag har länge haft någon typ av långsiktig plan att ha trädgård (och lite skog) som tema i Claudias rum. För att det verkar kul. Och färgerna ska vara orange, rött, mörkrosa, grönt, brunt, svart - ungefär. Rätt mycket kaniner, eftersom Claudia gillar kaniner och har en älsklingssnutte som heter Kaninis. Lite växter, djur, och så där. Har kommit en liten bit på vägen nu i alla fall. Fortsättning följer. Och sängen blev godkänd.
 

kommentarer
av: Linda

Vad supermysigt det blev Emma =)

Bra idé också att inte låta det gå för fort. Ni är så bra föräldrar, inspirerande att läsa <3

2013-08-19 @ 10:23:40
av: Annette

Helt otroligt fint och mysig! Vad kul!

2013-08-19 @ 11:32:31

namn:
spara mig

mejl:


blogg:


kommentar:

trackback
RSS 2.0