på resa igen - del 3 - Liseberg

Så körde vi från Ulricehamn på morgonen 7/7 och solen bara fortsatte skina och värma hela dagen lång. Sju timmar hann vi med på Liseberg, men vi hade lätt kunnat vara där lika länge till. Barnen fick åkband så att vi slapp tänka på biljetter och vad det kostade hela tiden. Men det var en del köer så klart. Den längsta kön vi stog i var till Kaninlandsbanan - bilarna som kör högt uppe ovanför det nya Kaninlandet (fullt med roligheter för barnen). Det var också Claudias favorit, och hon blev så arrrrg när åkturen var över alldeles för snabbt och vi var tvugna att kliva ur. Det är jättekul på Liseberg, men nog tycker jag barnåkturerna kunde vara lite längre. Speciellt de som folk köar länge till. 

Vi åt plättar och popcorn och köpte kaninöron (barnen fick välja färg själva, kolla in hur bra de matchade sina kläder, haha), åkte karuseller och farfars bilar och båtar och sagoslott och mera bilar och flygplan och lite till. Vincent åkte barnbergochdalbanan Rabalder för andra året. Han gillar lite läskigare åkgrejer, medan Claudia helst åker de lugnaste. 
Vi hade en riktig heldag och avslutade med middag innan vi tog spårvagnen till bilarna och brummade norrut. Barnen somnade (inte så konstigt eftersom klockan passerade åtta där någon gång), och vi kom fram till sommarstugan och bar in barnen och varvade ner med en kopp te innan vi andra föll i säng. Fortsättning följer med bohusdagarna.

kommentarer

namn:
spara mig

mejl:


blogg:


kommentar:

trackback
RSS 2.0