Julstämningspåfyllnad i Göteborg

Sista helgen i november - tillika första första advent - åkte jag, Vincent, Claudia och Annette tåg till Göteborg och gammalmormor. Vi sov tre nätter. Vädret var lite blandat. Plusgrader, lite regn och lite uppehåll. Julstämning fick vi i alla fall. Både hemma hos gammalmormor där det var julpyntat och vi tände första (batteridrivna) adventsljuset, och på Liseberg där det var fullt julpyntat, med fejksnö och allt. Och där slapp vi regn, vilket var skönt. Lördag eftermiddag/kväll var vi där. 

Söndag morgon började vi med adventsfrukost. Sedan strosade vi ner till boservice där det bjöds på julfika. Och efter lite vila hemma igen promenerade vi till Haga där vi mest gick i leksaksaffärer, men även hann luncha och kika lite på julmarknaden. Sedan mot stan, och så hem igen och sista kvällen hos gammalmormor.


Några dagar som gick snabbt över innan det var dags att åka hem igen. Men det var trevligt att träffa gammalmormor / mormor / mamma och att få en dos Göteborg igen. Det behövs. Vårt tåg hemåt gick inte förrän efter lunch, så vi hann gå till Ahlströms konditori allihop och fika, och dessutom tog vi en liten extra sväng förbi godisbutiken vid Kronhusbodarna - innan det var dags att hoppa på tåget till Falun. Hem kom vi strax efter sju. Välkomnade av glada familjemedlemmar (Lasse, Pieter och Marius) som hållit ställningarna i hemmen. Tack mormor för ett trevligt och juligt besök! Vi ses snart igen!
kommentarer
av: gammalmormor Maj-Britt i Göteborg

4:de söndagen i Advent
Hej Emma och alla som var här och hälsade på mig i slutet av november så roligt dt var att ha er här hos mig några dagar! Trevligt ned Lisebergs-besöket som jag kunde vara med på och besök på Ahlströms konditori som också är så trevligt roligt att få se dom fina bilderna som du tagit!
Nu önskar jag er alla en God Jul och ett Gott Nytt År !
en stor kram från Mormor/Gammalmormor Maj-Britt i Göteborg2015-12-20 @ 13:17:47
URL: http://www.sitamoia.blogg.se

namn:
spara mig

mejl:


blogg:


kommentar:

trackback
RSS 2.0