Skolstartsbarn

Sista jullovsdagen hälsade vi på hos våra vänner i Sågmyra. Först kommer hälsningen mina barn skickade till polarn Molly när vi äntligen var på väg ("Säg åt Sandra att visa det här för Molly!"), sedan jag och de två småttingarna som är ena rara hålligångare.



Sedan blev det onsdag och dags för skol- och dagisstart. Marius fick vara med oma så att jag kunde vara med Claudia första dagen, tror det var väldigt bra. Hon tankade mycket trygghet i början, för att släppa taget allt mer och leka och busa med sina vänner. Kändes som en bra grej. Det är ju inte samma mysiga sak att vara med henne på dagis nu när hon inte pratar, för jag umgås mycket hellre med den pratande hemma-Claudia. Men ändå var det skönt att få ge henne den tiden. Nu vill jag vara med Vincent en dag i skolan också, det lilla stora barnet som är så uttrycksfull och livsglad just nu (och uuuttrååååkad alla stunder däremellan). 

Efter första skoldagen var barnen så häääär trötta... innan vi kom hem, hittade tigerdräkten (gratis från Libero) i brevlådan åt Marius, och de två stora genast ville hoppa i sina kattdjursalteregon också. Sedan jamades det bra länge här hemma.

 

kommentarer

namn:
spara mig

mejl:


blogg:


kommentar:

trackback
RSS 2.0