Vincents Harry Potter-kalas

Dagen innan nioårsdagen, tillika en söndag, bjöd Vincent in (lite för många av) sina kompisar till Harry Potter-kalas. Till mammans stora glädje. Och syskonens. En hel del pyssel blev det innan, och jag hade kunnat göra minst lika mycket till, men det vi (jag) hann med räckte gott. Längst tid tog sömnaden av klädnaderna och att klippa, vika och limma alldeles för många Bertie Botts Bönor i alla smaker-askar - Som sedan fylldes med jelly beans och agerade pris för alla som klarade av skoldagens alla lektioner. Välkommen till Hogwarts och...

 

Glad påsk!

Glad påsk från oss! Det har varit en solig men kall påsk med snöflingor i luften de flesta dagarna. Men det har varit så trevligt så, och familjärt som det ska vara. Nu är jag och barnen mitt uppe i påsklov, och hittills har vi bl a hunnit med att bada på Lugnet med morfar och gå på bio med mormor. Och mer skoj ska vi ha, och mer vila. Men nu går jag händelserna i förväg. Här kommer en bunt bilder från påskhelgen!

 

Vincent fyller nio

Vincent, nioåringen. Han som sjunger så fint och tonsäkert, och älskar att dansa. Som är mörkrädd och i så stort behov av sina älskade gosedjur. Som älskar att driva sina syskon till vansinne, men samtidigt kan vara så otroligt fin med mindre barn. Som kan leka med vem som helst. Som blir såå uttråkad men glömmer det i nästa sekund. Som älskar tv-spelet och hatar bollsporter. Men som alltid varit en klätterapa av rang och lever upp när han kommer ut i naturen. Han som har myror i brallan och vaknar först av alla. Som kan bli så arg och så förtvivlad, men också så himla glad och uppspelt. Vincent, min första bebis. Nio år.

 

Vincent nio år

Idag fyller han nio, vårt aprilbarn, Vincent. <3


Igår var det barnkalas med Harry Potter-tema, och idag födelsedagsfirande både morgon, middag och kväll. Det kommer lite mer bilder snart. Tror Vincent har njutit på alla sätt. 

Stockholmsvisit som hastigast

Stockholmsvisit över en natt för att fira Emanuels och Ninas 35-årsdagar ihop med mina föräldrar och Patrik & Filip. Mycket trevliga dagar med soool. Jag fotade visst knappt firandet, men lite från dagen efter när vi först testade en lekpark, sedan mötte upp med Patrik och Filip igen inne i stan för att göra Livrustkammaren och sedan luncha ihop på Jensens innan stegen styrde hemåt igen.