Vincent 8 år

10 april, en söndag i år, blev det äntligen födelsedag på riktigt för vår äldsting. Vincent fyllde åtta år. Jag och Pieter gick upp vid kl sex redan för att fixa tårta och förbereda det sista. Alltid lika morgonpigga Vincent vaknade så klart ändå och kom ner för trappan för att berätta något han kommit på. Men kilade upp igen och la sig i sängen. Både han, Claudia och Saga sov i rummet den natten. Så gick vi sjungandes upp för trappan med tårta med åtta ljus. Sedan ner till dukat kalasbord. Den största presenten var tv-spelet (ett nintendo WiiU till hela familjen) som invigdes under förmiddagen. 


Mitt på dagen var det dags att fira med våra familjer. Den här gången anslöt allihop upp, även morbror och farbror med familjer. Det var kyligt ute, men ändå tillräckligt varmt för att vi skulle våga oss ut på altanen för fika och presentöppning. Vincent var i sitt esse när han lyckligt öppnade paket efter paket. Han blir verkligen glad för allt han får, och det syns och hörs på honom. Marängtårta var beställd, så det fick han både till frukost och till kalaset på dagen.



Simskolan hanns med den också, han blir allt bättre på djupt vatten. Och sedan slocknade vår stora lilla grabb glad efter en hel helg av kalasande. Åtta är en fin siffra, min bästa. Hoppas det ska bli ett bra år för Vincent, som börjar tvåan efter sommaren. Tokiga känsliga gnälliga spralliga fantasirika fina barn.

kommentarer

namn:
spara mig

mejl:


blogg:


kommentar:

trackback
RSS 2.0