Familjeväggen

Äntligen är familjeväggen så gott som klar! Mitt lilla projekt med att välja ut och framkalla kort på hela familjen, sätta in dem i de ramar vi hade hemma som bara legat på hög och samlat damm hittills, och så upp på väggen på tavellister eftersom väggarna är totalt benhårda att borra i. Färre skruvar och större möjlighet till förändring på det viset. Fram till nu har det inte suttit ett enda foto på Claudia på våra väggar, och bara bebisbilder på Vincent. Men nu är det ändring på den saken. Blev riktigt trevligt:

Nya kort är uppsatta lite här och där i lägenheten dessutom, men flest här vid tv:n, på vad som får tjänstgöra som familjevägg. När vi skaffar hus någon gång så har jag en vision om ett myller av foton i trappen i en massa udda och vackra ramar, som en enda stor tavla.

kommentarer
av: Sandra - mamma till Molly

Vi har faktiskt funderat många gånger på att fylla vår trapp med bilder. Min tremänning i småland hade gjort det i sin trapp och sist hon räknade var det över 300bilder. Kan säga att de har en stor lååång trapp också ;)

2010-12-13 @ 02:59:35
URL: http://surrovich.blogg.se/
av: Lisa - mamma till Knut

Vad fint det blev :D

2010-12-15 @ 21:19:00
URL: http://mammatillknut.bloggplatsen.se/

namn:
spara mig

mejl:


blogg:


kommentar:

trackback
RSS 2.0