Det ska börjas i tid (och lite film)

Tjohoo, Claudia gillar duplo! Om man ska fostra legoälskande barn så ska det börjas i tid. =) Hon är så söt nu, håller på och viftar med händerna, lyfter upp saker i luften och tittar på dem, snurrar lite och så in i munnen. Jag och Vincent håller på att lära henne vinka, får se när vi lyckas. Hon vinkar, men än så länge är det omöjligt att avgöra om det är med flit eller inte.
Eftersom det är problem för vissa att se bilderna för tillfället (Internet Explorer verkar vara boven... Hoppas få hjälp med en lösning snart) så tänkte lägga upp ett par filmer. Det borde gå bättre hoppas jag. Här kommer Claudia som äter majs och Vincent som sprallar runt:Nu skriker barnet, igen. Hon är inte alls med på våra sova-längre-i-sträck-på-natten-noter. Suck och pust.

kommentarer
av: Gammalmormor Maj-Britt

måndagkväll den 8 mov! Hej Emma! Roligt att se lite rörliga bilder, riktigt trevligt att se Claudia äta med god aptit och Vincent som tycker det är roligt att springa runt,sunt som barn brukar tycka är kul ! En stor kram till dom som ställer upp framför kameran och till den som står bakom kameran! Ha det så bra önskar gammalmormor i Göteborg! I morgon skall vi få snö har dom sagt på TV och det blir inte så trevligt precis!

2010-11-08 @ 22:53:11
URL: http://sitamoia.blogg.se/
av: Elin "strumpan" Strömblad

Vad roligt att se att Claudia också vill hålla skeden själv, och att Vincent springer runt runt, det är Isabelles favvogrej just nu :). Sötnosar!

2010-11-11 @ 23:31:08

namn:
spara mig

mejl:


blogg:


kommentar:

trackback
RSS 2.0